Android: cum poți seta o melodie sau un playlist de pe Spotify pentru alarma de dimineață

By | August 20, 2018

Am încercat mai demult să îmi setez o melodie pentru alarma de dimineață, însă după câteva săptămâni am renunțat, pentru că ajunsesem să urăsc acea melodie. Acum a apărut în sfârșit o variantă mai bună: posibilitatea de a seta telefonul să te trezească cu o melodie la întâmplare dintr-un playlist de pe Spotify. Și este mult mai bine așa, pentru că nu te vei trezi mereu cu aceeași melodie, ca să ajungi să o urăști sau să o ignori.

Aplicația cu care puteți face acest lucru este Clock, cea standard de Android, deci trebuie să îi mulțumim lui Google pentru această funcție. Parea amuzantă este că deși Google are propriul serviciu de muzică (Play Music), nu poți seta un playlist de aici, ci de la Spotify, care este competitor.

După ce vă asigurați că aveți ultima versiune de Clock instalată (4.1), setarea se face destul de simplu. Aveți pașii mai jos:

Eu am ales “Songs to Sing in the Shower”, și în dimineața asta m-am trezit cu “Smash Mouth – All Star”,  deci foarte mișto. Nu am testat încă dacă schimbă melodia dacă apeși snooze. Trebuie să știți însă că dacă obișnuiți să dezactivați wifi-ul, va trebui să-l lăsați activ pentru ca trezirea pe muzică să funcționeze 🙂

P.S: Cum mai stați cu abonamentul la Spotify. L-ați dezactivat sau l-ați păstrat?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Android: cum poți seta o melodie sau un playlist de pe Spotify pentru alarma de dimineață

  1. The Gadgetist

    Mersi, confirm că merge și pe versiunea free de Spotify, dar doar la nivel de playlist. Pentru o anumită melodie trebuie premium

    Reply
  2. Andra

    Eu am aceeași piesă de mulți ani de zile și dimpotrivă, chiar nu o urăsc, ci chiar o mai bag prin playlist-uri. Dar e o idee bună, vreau să o schimb că pare-se că nu o mai aud dimineața :))

    Reply
  3. Dragos

    L-am pastrat. Nu credeam ca o sa o fac dar sunt multumit asa ca am decis sa merg mai departe. In tinerete cumparam cateva CDuri pe luna. Acum vorbim de un abonament ce valoreaza cat un singur CD original (de la Diverta mall Vitan sau Media Galaxy le luam pe vremuri) si ai atat de multa muzica!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: