Apar detalii despre HTC M8, succesorul lui HTC One

By | December 4, 2013

Nokia tocmai a câștigat în Anglia un proces împotriva HTC. Drept urmare, HTC nu are voie să vândă HTC One mini în UK din cauză că au folosit un patent Nokia. Judecătorul care s-a ocupat de caz a menționat data de lansare pentru “HTC Two”. Se pare că taiwanezii vor să-l scoată pe piață prin februarie – martie 2014.

Anterior acestei dezvăluiri au mai apărut pe internet câteva poze cu succesorul lui HTC One. Va fi mai subțire, mai curbat și va avea cititorul de amprente deasupra?! camerei. Din ce se zvonește, va avea un SoC Snapdragon 800 la 2.2Ghz, 3GB RAM, Android 4.4 cu Sense UI 6 și un ecran de 5”. SoC-ul este ok pentru acum, dar s-ar putea să fie depășit la momentul lansării.

Apropo, vă interesează un review întârziat pentru HTC One?

gsmarena_001

sursa

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Apar detalii despre HTC M8, succesorul lui HTC One

  1. nicubunu

    eu nu inteleg, cica patentul se refera la un “microchip”, atunci nu trebuia Nokia sa dea in judecata Qualcomm? ca doar aia fac sistemul… da, stiu, ar fi fost mai greu sa cistige un proces impotriva unei megacorporatii americane decit in fata unor taiwanezi amariti care sufera cu vinzarile de citiva ani.

    Reply
    1. revo Post author

      Stiu ca HTC a zis ca nu e vina lor, ci a Qualcomm. Poate Qualcomm nu avea interdictie de a vinde respectiva tehnologie dar producatorii de telefoane nu aveau voie sa foloseasca patentul. Ca la fumat, incearca sa interzica fumatul dar nu comercializarea de țigări. Ştiu, e dubios.

  2. Alex Dumitru

    Deabia astept sa-l vad, pentru ca dupa 4 smartphone-uri Samsung m-am hotarat in sfarsit sa trec la altceva, din cauza TouchWiz. Totusi nu sunt hotarat daca sa risc o alta interfata custom sau sa aleg un Nexus.

    Reply
    1. revo Post author

      Eu întotdeauna voi recomanda Nexus. Mai ales că noul Nexus este la un preț foarte bun, chiar și în România. Prin primăvară probabil că va ajunge pe la 1.600 lei.

Spune-ți și tu părerea: