Cum funcționează un aparat de vidat FoodSaver

By | January 13, 2018

Acum un an sau doi am cumpărat un aparat de vidat FoodSaver, pentru a vida diverse alimente pe care le avem în exces. S-a dovedit util, mai ales în perioada Crăciunului, așa că m-am gândit să vă arăt cum funcționează:

Se bagă rola cu pungi de plastic în aparat, se apasă o dată pentru buton pentru a-i lipi unul dintre capete (noi făcusem deja asta înainte de video), apoi se taie la dimensiunea dorită și se lipește și la celălalt capăt.

Pungile se găsesc cam pe oriunde, iar prețurile lor diferă în funcție de mărime sau grosime. Noi puntem alimentele în porții mici, astfel încât să nu fim nevoiți să dezghețăm jumătate de congelator când vrem să gătim.

În privința aparatului de vidat, sunt și modele mai ieftine. Ca să fiu sincer, nu mai țin minte exact de ce l-am ales pe acesta și nu pe cel de 200 de lei. Alice a fost atunci manager pe procesul de cumpărare.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Cum funcționează un aparat de vidat FoodSaver

  1. gherman livia

    Am cumparat si eu acest aparat si nu-l pot folosi. Cred ca nu se inchide corect, deoarece atunci cand este inchis banda verde de la butoanele de inchidere nu se vede, becul de alimentare nu se aprinde. Ca sa se aprinda lumina de alimentare trebuie apasat capacul manual. Imi puteti explica cuza?

    Reply
  2. Nicolae

    Nici la mine nu porneste chiar dacă apăs pe capac. Nu se aprinde nici un bec.

    Reply
  3. Bomboroi Georgica

    Am cumpărat și eu un aparat de vidat food saver și nu pornește, nu se aprinde nici un bec

    Reply

Spune-ți și tu părerea: