Apple Pay vine în România

By | March 27, 2019

Se pare că Apple Pay se lansează oficial în România, iar ING și Banca Transilvania au avut deja un schimb amuzant de postări pe Facebook:

Mai întâi a postat ING:

Iar apoi Banca Transilvania le-a dat o replică forte bine glumită:

Și acum, ca să continui nota amuzantă a anunțului: Google Pay, simți că ar fi ceva ce vrei să împărtășești cu noi?

P.S: Google Pay merge … oarecum, prin anumite carduri Revolut. Citiți mai multe în acest articol.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Apple Pay vine în România

  1. Alexandru-Bogdan Lupu

    Lamureste-ma si pe mine, te rog, ca nu prea inteleg. Am ING si BT si platesc conttactless cu telefonul Android. De ce as vrea Google Pay, ce avantaje imi ofera? Inteleg ca Apple Pay e o smecherie pentru ca altfel nu poti sa platesti contactless cu telefonul? Multumesc!

    Reply
    1. Revo Post author

      Salut! Îți pot spune din perspectiva mea. Pe mine m-ar încânta Google Pay pentru că acolo îți poți stoca toate cardurile. Apoi pentru transferul rapid de bani, prin număr de telefon sau mail, cum este deja la Revolut. Are și ING așa ceva, dar mi se pare greoi de folosit. A treia chestie care m-ar încânta ar fi că dacă apare Google Pay, sigur vor fi și magazine online care vor integra API-ul lor. Și vei putea plăti cu telefonul fără să mai bagi datele de pe card, doar prin autentificare prin amprentă. Nu în ultimul rând, să nu ne mințim, mulți așteaptă Google Pay mai mult datorită “coolness factor”-ului, decât datorită utilității 🙂

      Apple Pay era așteptat de cei cu iPhone pentru că ING Pay nu merge cu Apple/iOS.

Spune-ți și tu părerea: