Aruncați căștile beats

By | March 18, 2013

Ţi-ai luat căști beats ? Ai dat 600 de lei pe bucată? Prietene, pune mâna și aruncă-le. Alea se purtau anul trecut. Acum îți iei căști Soul dacă vrei să faci senzație în metrou. Sunt făcute chiar de băiatul ăla care cântă “Move bitch, get out the way”. Pare că știe cum stă treaba cu impedanțele și răspunsul în frecvență.

Sau poate nu-l aveți pe Ludacris la inimă. O știți p-aia cu “I’ll take you to the candy shop, I’ll let you lick the lollipop ?” Da, a scos și el căști. Se numesc Street by 50 Cent și nu seamănă deloc cu restul. So seductive.

Râdem, glumim, dar și beats by Dre s-a dus pe gârlă. Interscope le-a dat țeapă celor de la Monster și a vândut firma HTC-ului. Mai pe românește, Monster e afară din joc, nu mai au voie să folosească numele beats pentru căștile lor și au pierdut și toate patentele. N-ar fi totul pierdut, s-au aliat cu rapperul Swizz Beatz și vor să continue pe drumul pe care au pornit. Sunt curios cum se va numi noua linie de căști. Beatz by Swizz ? Monster Beatz ? Sau doar … Swizz.

Dacă țineți musai să aveți un accesoriu de 1200 de lei la gât care să și sune bine, ar trebui să vă grăbiți. După ce se termină stocul actual de beats, probabil veți cumpăra căști HTC cu plasti în 4-5 culori. Eu nu cumpăr, le aștept p-alea Shrimp by Lil Wayne.

Bonus: am luat de pe site-urile producătorilor câte o poză cu fiecare pereche de căști. Vedeți dacă le deosebiți 🙂

casti_beats casti soulcasti street

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Aruncați căștile beats

    1. revo Post author

      Pai alea din mijloc sunt ale lui 50 cent.

    2. Vlad

      Ultimile, cele cu albastru, Street, sunt ale lui 50

    3. revo Post author

      da, am schimbat poza si mi-a fost lene s-o mai pun a 2-a … un drag in plus … pff

Spune-ți și tu părerea: