Așa de complicat este în mod normal să comanzi ceva de la McDonald’s?

By | November 14, 2022

Eu nu prea mănânc de la McDondald’s, ci sunt mai degrabă fan pui, așa că invariabil compar cu procesul de comandă de acolo. Dar zilele trecute eram prin Promenada și mi-am adus aminte că am văzut pe undeva că Mc are triplu cheeseburgerul în meniu, așa că am vrut să comand unul și încă ceva pentru la pachet. Și mi s-a părut foarte complicat.

În primul rând, 5-6 display-uri ancorate sus cu poze mari cu noutățile, dar meniul complet pe nicăieri. Era un singur meniu mic, printat și pus pe peretele din stânga. Veți zice probabil: “Hai frate, cine are nevoie să vadă meniul la Mc?”. Păi eu, pentru că nu comand des de la ei și mă gândeam că poate mai găsesc și altceva interesant decât clasicul Big Mac. Așa că na, înghesuie-te în partea stângă ca să citești meniul.

Îl citești, te-ai hotărât ce vrei. Trebuie să te duci în partea dreaptă a tejghelei, că acolo era casa liberă care preia comenzi. Apoi dai comanda și … surpriză. Mai durează puțin până sunt sandwich-urile gata. Stai un pic … nu era fast food? Oh well..

Am stat aproximativ 10 minute la tejeghea până au fost sandwich-urile gata. Asta mi s-a părut cel mai aiurea. Stai la casă și în drumul altor oameni care vor să comande pentru că nu au și ei un număr de ordine pe bon și un display pe care să afișeze când este gata comanda ta, ca să poți să te duci la 20 de metri distanță să aștepți. La Mc încă sunt la modul: “Cine-i cu doi cheesburgeri și un McFish?

Nu zic, era aglomerat-ish. Dar am rămas cu impresia că aglomerația era mai mult din cauza procesului ineficient de comandă decât din altă cauză.

Mă așteptam la ceva mai multă eficiență din partea celui mai mare lanț de restaurante fast food din lume.

Altfel, triplu cheeseburgerul e ok (nu i-am mai făcut poză). Am fost un pic surprins pentru că mă așteptam să fie triplu brânză, nu neapărat și triplu carne, nu știu de ce :))

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Așa de complicat este în mod normal să comanzi ceva de la McDonald’s?

  1. SirNeo

    Cred ca ai fost intr-un Mc dintr-un univers paralel.
    Mc-ul a deschis drumul fastfoodurilor in era digitala prin implementarea acelor “kioskuri” cu touchscreen unde puteai sa vezi tot meniul si aveai si numar de ordine pe bonul comenzii.
    Cat despre timpul de asteptare 10 min nu e mult, sunt Mc-uri unde in functie de ora si de comanda astepti si 40 de minute 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, Mc-ul din Promenada e mai tradițional se pare.
      40 de minute nu aș aștepta niciodată. Îmi cumpăr ingredientele și îmi și fac burgerul în 40 de min.

Spune-ți și tu părerea: