Astăzi vă puteți încerca norocul pe site-ul eMAG

By | March 4, 2014

Săptămâna aceasta, eMAG folosește un sistem prin care, într-o oarecare măsură, poți influența tu reducerile pe care vrei să le primești. Găsiți aici pagina cu reduceri. Spun într-o oarecare măsură pentru că defapt ei au creat o aplicație ca un fel de slot machine. Tragi de manetă și pe ecran îți apar reduceri dintr-o anume categorie de produse.

Ce este important de reținut este că poți apăsa de mai multe ori înainte să alegi reducerea. Eu am apăsat, mi-a apărut o reducere și am luat-o. Ulterior am văzut că puteam să mai încerc până găsesc ce îmi convine. Chiar și așa, codul primit este foarte bun: 15% reducere la tabletele Lenovo – pe care o pot dona dacă o vreți.

Sunt foarte multe reduceri neinteresante, la hrană pentru animale, epilatoare și perii rotative. Dar am găsit și reduceri bune: 5% la Samsung Galax S5, 150 de lei la Nokia Lumia 925 sau – de ce nu – 25% reducere la drone (Quadrocopter DJI Phantom). Trebuie doar să fii insistent 🙂

dji_phantom_reducere

Dacă folosești codul de reducere până pe 9 martie, ai șansa să câștigi “o mașină surpriză” – oare asta înseamnă că mașina nu este neapărat acel Mini One care apare peste tot? Amuzant.

Oricum, mi se pare o idee gândita bine. Nu aș renunța la abordarea veche, cu lista de reduceri, dar acest sistem oferă și un pic de interactivitate. Şi mai ales, îți dă impresia că tu faci alegerea.

UPDATE: Nu știu de ce am scris “astăzi” în titlu din moment ce sistemul ăsta ține toată săptămâna. Las așa totuși 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: