Ați văzut The Grand Tour? Cum vi s-a părut?

By | November 23, 2016

Amazon a făcut o mișcare foarte înțeleaptă când i-a luat sub aripă pe britanici. Primul episod din The Grand Tour s-a lansat pe 18 noiembrie și în decembrie va fi disponibil în toată lumea. Deci și în România. Pentru că Amazon Prime se extinde global și vrea să concureze cu Netflix.

Noi ne-am uitat aseară și ne-a plăcut. E o senzație ciudată. Ai impresia că e același show cu care ești obișnuit, dar pe de altă parte totul pare diferit. Ideea show-ului este că fiecare episod va fi în altă țară, de aici și numele: The Grand Tour.

Cu siguranță se simte americanizarea, mai ales la efectele speciale și la limbajul celor trei, care este mult mai liber acum. Dacă înainte era un tort clasic cu o cireașă deasupra, acum este un tort cu smochine comfiate, frunze de mentă, alune trase în ciocolată, portocale, vanilie și scorțișoară. Are de toate pentru toți, să fie.

Primul episod nu pare să urmărească o direcție clară. Au avut un challenge, inclusiv pe circuit, au avut și un fel de “star in a reasonably priced car”, doar că starul era într-un Ferrari. Iar acel circuit este total dubios. Oricum, noi am râs de câteva ori la câteva scene, așa că d-abia așteptăm episodul 2 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Ați văzut The Grand Tour? Cum vi s-a părut?

  1. razorsbk

    Au facut spectacol si mi-a placut. Cadrele au fost spectaculoase si ele iar coloana sonora perfecta.

    Reply
  2. Mihai

    Mi-a plăcut și am ras cu lacrimi la câteva faze. Aceeași idioți amuzanți, mașini foarte bune si probe tâmpite. I’m love in It!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: