Black Friday 2016 la eMAG este pe 18 noiembrie

By | October 20, 2016

Anul acesta nu a fost niciun secret, dar ieri s-a reconfirmat printr-un comunicat faptul că Black Friday 2016 la eMAG este pe 18 noiembrie. Este a șasea ediție de Black Friday organizată de eMAG, după primul eveniment din 2011.

În ceea ce privește planurile eMAG, anul acesta site-ul a depășit un milion de produse listate, adică dublu față de câte aveau listate anul trecut. După cum am mai discutat, la această cifră și-au adus aportul și cele peste 2.000 de magazine listate în eMAG Marketplace.

Şi pentru că sigur vor fi persoane care nu înțeleg de ce Black Friday 2016 la eMAG nu coincide cu data din America, am mai zis-o: din motive de logistică. Americanii nu mai au nimic după Black Friday, noi avem 30 noiembrie și 1 decembrie libere. Iar cele două zile libere ar crea probleme pentru firmele de curierat care vor face livrările, pentru clienți și implicit și pentru eMAG.

Eu anul acesta am așteptări mai mari în privința livrărilor și sper să se desfășoare totul mai bine. Teoretic, așa ar trebui să se întâmple. Nu de alta, dar ar trebui să ajute și parteriatul cu Poșta Română. Sunt convins că foarte mulți vor prefera să primească produsul direct la un oficiu poștal, și asta va lua multă presiune (și volum) de pe curieri. Ar fi amuzant să vedem cozi la ghișeul eMAG mai mari decât la Poștă. Pe lângă asta, eMAG a contractat recent trei depozite noi: în Brașov, Timișoara și Cluj. Nu știu însă în ce măsură acestea sunt operaționale.

Acest articol este cu dedicație pentru colegii și prietenii care vor face cu rândul în a mă întreba de acum și până în noiembrie “Când este Black Friday la eMAG?“. Am zis să pun data direct în titlu, ca să mă asigur că toată lumea va citi. Așa că pregătiți-vă portofelele și cafelele, pe 18 noiembrie avem treabă 🙂

black friday 2016 la eMAG

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Black Friday 2016 la eMAG este pe 18 noiembrie

  1. Sorin

    Deci avem mai multe Blek Fraieriday-uri, așa dupe cum consideră fiecare magazin să-și facă damblaua: or început cu F64, acuma văd că este la Altex & Media Galaxy apoi vine eMag, apoi mai trage Altexu încă un set de fraiereală, și tot așa. Zici că e la nebuni.
    Doar că în “nebunia” asta generală, nu mulț sînt atenți la prețuri, și așa cum se practică de o bună bucată de vreme încoace, această “sărbătoare” devenită tradițională (dupe numai 6 ani) oferă cele mai mari reduceri la prețurile deja umflate între timp. Pentru că deci de aia se și cheamă Black Fraieridai, pentru că este ziua (pardon, noaptea) fraierilor care chiar mai cred în reduceri, în Moș Crăciun și în Zâna Măseluță.
    Rătăcite prin mormanul de reclame se mai găsăsc și produse cu preț într-adevăr redus, pentru care sar merita de sacrificat o bucățică de timp și o porție generoasă de nervi cu reclamele idioate, și cu puțin noroc să mai dai și peste acele produse. Cît privește produsele cu “preț din greșeală” aia este o genială strategie de marketing, pentru că doar cei cu adevărat pasionați de săpături printre prețuri le poate descoperi. Faza idioată este că nu întotdeauna ș-or onorat “greșeală” și o fo cînd or oferit vaucere în locul acelor comenzi. La faza asta or fost măgari: dacă or greșit, apăi să plătească, ce pana mea…
    Așa că, Fraieri din toată România uniți-va și petreceți clipe nebănuit de fantastice în compania reclamelor de reduceri de reduceri de reduceri de prețuri…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: