Black Panther merită văzut la cinema

By | February 17, 2018

Dacă vreți să vedeți un film bun, puteți merge la Black Panther, nu va dezamăgi. Eu vă voi spune părerea mea, fără să dau spoilere.

Mă așteptam să fie un film bunicel, cunoscând tradiția Marvel de a face primul film din serie cel mai bun, pentru a ține oamenii interesați pentru restul seriei. Bine, cu excepția primului Captain America, un rateu colosal.

Revenind, Black Panther are tot ce trebuie, în cantități potrivite. Are efecte speciale, dar am apreciat că nu au exagerat și că n-a fost cine știe ce Deus Ex Machina care să strice farmecul poveștii. Actorii fac o treabă bună, cu o mențiune specială pentru Michael B. Jordan, care a conturat foarte bine personajul antagonic. Din punctul meu de vedere, mi s-a părut mult mai bun/interesant rolul lui decât cel al eroului principal. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai mult în film. În rest, mi-a plăcut și accentul lui Chadwick Boseman, iar Martin Freeman a fost simpatic ca-ntotdeauna.

A avut câteva replici amuzante, unde eu aș include și “Wakanda forever!”, pe care eu aș fi scris-o direct “Fo’ eva”, și aș fi pus și actorii să arate semnul de “west side” cu mâna. Au fost și câteva replici memorabile, pe care aș putea să le reproduc acum. Deși cu acest film aveau ocazia perfectă, am apreciat că nu au exagerat cu discursurile despre discriminare, ci mai degrabă au dozat totul într-o secvență cheie, făcând astfel mesajul mai puternic.

În concluzie, Black Panther primește votul de încredere. Dacă vreți ceva cu explozii, bătăi și muzică de la Kendrick, puteți merge cu încredere să-l vedeti. De altfel, Marvel face filme bunicele când nu se chinuie să înghesuie eroi la kilogram în ele.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Black Panther merită văzut la cinema

    1. Leo

      Revo, așa am zis și eu de Captain America: Civil War. Și pănă acum e preferatul meu din “lumea Marvel”. Deci… You never know…

Spune-ți și tu părerea: