Bloggers LAN Party 4 cu Battlefield 4

By | November 20, 2013

Când am văzut că Toma a dat drumul la înscrierile pentru Bloggers Lan Party 4 n-am putut să spun decât “Holy smokes, it’s Christmas!!!”. Exact așa mă simt și înainte dar și în timpul #blp-urilor. Pe la 8-9 dimineața când ajung acasă mă apucă melancolia. Mă simt la fel ca după o petrecere memorabilă, când știi că va trece timp până la următoarea.

La ediția 4 se va juca Battlefield 4, Need For Speed: Rivals și Assassin’s Creed IV: Black Flag. Eu deja mă antrenez din greu la BF4. Ştiți că vă spuneam într-un articol precedent că mi-a făcut laptopul throtlling din cauza lui. La NFS sunt super calificat din moment ce conduc o Kia Rio de curse cu un monstruos motor de 1.3L. Mai rămâne să vedem cu Assassin’s Creed. Dar parcă am un pic de sânge de asasin.

Pescariu Sports & Spa a transformat un lounge în zonă de gaming special pentru noi iar PC Garage sprijină insistent evenimentul pentru a le aminti pasionaților de gaming că pregătește reduceri până la 38% la componente și până la 60% la periferice gaming. [ Black Friday, 22 septembrie ora 00:00]

Sper să nu adorm cu arma în mână după Black Friday. Că la volan sigur nu adorm 🙂

Bloggers Lan Party 4 este un eveniment susținut de AMDASRock și PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & Spa.

Bloggers-Lan-Party-4-Poster

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Bloggers LAN Party 4 cu Battlefield 4

  1. Refu

    Eu am inceput sa ma antrenez prin BF3, ca nu am BF4. Sper sa fim in aceeasi echipa, ca sa nu trebuiasca sa te ciuruiesc!

    Reply
    1. revo Post author

      Terminat și BF3. N-ai cum să mă ciuruiești. Practic n-ai cum să mă vezi 😀 😀 😀

Spune-ți și tu părerea: