Blogwars #3 – Finala

By | March 26, 2013

Să faci cum zice popa, nu ce face popa. De ce zic asta ? Pentru că după ce am fost eliminat am suținut sus și tare că fiecare jurat ar trebui să-și motiveze alegerea cu câte un post pe blog. Şi eu am făcut asta ? Nu prea. Am făcut articole pentru etapa 5 și etapa 6, iar apoi am abandonat ideea.

De ce am abandonat ideea ? În cazul etapei 7, a fost lipsa de timp. După momentul de cumpănă din etapa 7 am realizat că un articol de justificare nu ar mai avea rost. Cititorii mei nu prea au treabă cu Blogwars iar în competiție mai ramăseseră doar 4 finaliști. Asta ar fi însemnat să scriu articolul pentru 4 oameni, poate nici ăia. Cu toate astea, n-am votat fără discernământ. De fiecare dată mi-am motivat alegerea pe blogul finalistului. Cred că până la urmă așa ar fi cel mai bine.

Tema finalei a fost Asus Taichi, un laptop unic în lume, prin faptul că are două ecrane. Ca părere generală despre posturile concurenților trebuie să spun că sunt dezamăgit. În ambele cazuri mi se pare că articolele sunt reciclate (sau emulate, dacă vă place mai mult așa) din teme mai vechi. Gabriel nu este la prima peripeție cu soția iar Iulia a mai plasat obiecte prin antichitate.

Şi acum câte idei despre ambele articole, pentru a-mi motiva alegerea favoritului pe care încă nu-l știu. Sper să-l aflu până la finalul postului.

Iulia:

  • Mi-a plăcut că articolul a fost scurt.
  • Mi-a plăcut că m-a făcut să zâmbesc.
  • Mi-a plăcut macheta. Am făcut zilele trecute un softbox și lipirea a 4 foi m-au pus în dificulate. Unde mai pui că tu ai și motan.
  • Nu mi-a plăcut faza cu “Asus Taichi – Cadoul zeilor dat omenirii”. Hai mă că e over the top treaba. Ca aia cu orgasmul de la tabletă.
  • Nu mi-a plăcut că nu l-ai plasat în prea multe ipostaze, nu i-ai găsit utilizări creative.

Gabriel:

  • Mi-a plăcut nota de realism.
  • Mi-a plăcut că ai încercat să îl plasezi în mai multe situații. Dar serios acum, tu ai putea să te concentrezi pe un articol pe blog în timp ce un “oponent” îți mișcă ecranul pe partea cealaltă ?
  • Mi-a plăcut că e mai tehnic. Deh .. ce să-i faci … deformație profesională.
  • Nu mi-a plăcut că e prea lung. Prea lung ! Lung ! Ţi-am zis că l-ai făcut cam lung ?
  • Nu mi-a plăcut că a fost orientat spre o întâmplare tristă, plus că finalul era ușor de anticipat.

 

După cum vedeți e cam egalitate la puncte. Totuși, votul meu este pentru Gabriel de data asta. De ce ? Pentru că Iulia a mai câștigat competiția în 2010 iar mie nu-mi plăcea când Schumacher câștiga tot la formula 1. Diversitate …

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Blogwars #3 – Finala

  1. Gabriel Ursan

    Stiu ca a fost lung :), foarte lung, dar nu stiam cum sa acoper totul altfel. Anul asta mi-am propus sa ma dezvolt in exprimari mai scurte si eficiente, atat in scris, dar mai ales verbal :).

    Multumesc pentru laude si pentru critici si nu in ultimul rand pentru nota!

    Reply
    1. revo Post author

      Cu placere. Daca iei premiul #1 sa-i cumperi un buchet de flori si o cutie de bomboane Iuliei 🙂

    2. Gabriel Ursan

      Cu riscul de a da cu bata in balta, cred ca ma bate Iulia daca vin la ea cu bomboane si flori. Ma bate, sau rade de mine :). Sau rade cu mine :). Mai degraba bem bere :). O bere garantez ca dau indiferent cine castiga.

    3. revo Post author

      eh, voi stiti mai bine cum isi regleaza galatenii conturile 😀

Spune-ți și tu părerea: