Bon Jovi (2019) a fost mult sub așteptări

By | July 22, 2019

De când cu Untold, Electric Castle și Neversea, din păcate s-au cam rărit concertele rock. Chiar mi-era doar de un concert “ca pe vremuri” în Piața Constituției. Și deși nu sunt cel mai mare fan, așteptam cu nerăbdare concertul lui Bon Jovi. Mai ales că auzisem lucruri foare bune despre concertul de acum 8 ani.  Din această cauză am și cumpărat biletele.

bon jovi bucuresti 2019

N-a fost să fie. Chiar dacă nu aveam așteptări prea mari, tot am fost dezamăgit. Vocea lui Bon Jovi a sunat ciudat de la prima melodie, dar am zis că poate mi s-a părut. Am sperat să fie e la reglajele de sunet. După ce nu a reușit să transfere publicului niciun pic de energie pe “You give love a bad name”, am realizat că într-adevăr este o problemă. Am observat apoi că era mai tot timpul acoperit fie de instrumente, fie de ceilalți membri ai formației și că evita să cânte notele lungi. Din fericire, măcar colegii de trupă au fost la înălțime și au cântat împecabil.

bon jovi piata constitutiei 2019

Ce nu înțeleg însă este lipsa totală de interacțiune cu publicul. Nu steag urcat pe scenă, nu o povestioară amuzantă din istoria trupei, nu mini-discurs care să demonstreze că știe în ce țară este. Nici măcar glume cu ceilalți membri ai trupei. Dacă schimbăm salutul cu “Hello Bucharest” de la început, acest show s-ar fi putut întâmpla oriunde. L-am comparat involuntar cu show-ul făcut de Bruce Dickinson de la Iron Maiden și mi-a părut rău că am dat bani pe bilet.

În final, Bon Jovi chiar și-a cerut scuze spunând ceva de genul: “I’m sorry I was not up to the rhythm“. A fost… trist.

Organizare

Ca de obicei, sunt probleme la concertele organizate de D&D East Entertainment. La Normal Circle era coadă și la jetoane și la bar. O apă plată costa 10 lei și nu era la sticlă de plastic, ci turnată în pahar. Și dacă aș fi avut nevoie la toaletă, probabil că se termina concertul până mă întorceam de la WC-urile plasate undeva în zona Ministerului Justiției (ce-i drept, măcar cu această alăturare au nimerit-o).

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Bon Jovi (2019) a fost mult sub așteptări

  1. The Gadgetist

    Mie mi-a plăcut. Am avut bilete la normal circle și la un moment dat au deschis accesul la golden circle unde se auzea mai bine și era o altă energie. Dacă ai stat în spate nu se transmitea la fel de bine mood-ul. Vizual spectacolul a fost foarte reușit. În continuare în piața Constituției se aude mai bine decât pe Arena Națională. Din păcate Bon Jovi a avut probleme cu vocea pentru care și-a cerut scuze.

    La ce concerte ai mai fost și ți-au rămas în minte? Mie mi-a mai plăcut concertul lui Roger Waters de la București.

    Reply
    1. Revo Post author

      Dintre cele care mi-au rămas în minte: Serj Tankian la Artmania (2010), Iron Maiden la Cluj (2010), Metallica și Rammstein la Sonisphere (2010), Iron Maiden în București (2013), Rammstein la Rock The City (2013), Sabaton la Turbohalle (2013), Iron Maiden la Rock The City (2016).

  2. Cozmin Vasile

    D & D a dat atatea rateuri incat pare ca publicul a prins asa un fel de sindrom Stockhol fata de ei. Cu ce asteptari poti merge la o gazda care e cunoscuta pentru cozi peste tot si organizare de 2 lei?

    Ina al doilea rand, asteptarile sunt construite individual in baza a ce amintiri aveai acum 20 de ani cu trupa X sau “pe vremea cand urlai pe ei in Vama/Club A sau cine stie pe unde la majorate”, timpul trece artistii se uzeaza si ramane umbra asta de marketing care se mai prinde inca de nostalgia fanilor si e trist ca se profita la asemena costuri si la asa nume, aduce a semi bataie de joc ( vezi RIhanna:)) )

    Ar fi frumos sa avem si noi productii faine in locuri special create pentru evenimente de dimensiunea marketingului din spatele lor cu sali concepute special pentru concerte mari, cu sonorizari profesioniste, chestii din astea abstracte, ca prin vest (vezi Melkweg, Ahoy, AFAS) , si nu cu balariile din Izvor, curtea Romexpo-ului sau cringe-ul din Sala Palatului.

    Reply
  3. Andrei P

    Eu am fost la normal circle in spate si am simtit energia melodiilor. Ok, a avut probleme cu cu vocea si probabil ca nu s-a ridicat la inaltimea showului anterior dar per total a fost ok. Are 57 de ani si mi se pare ca e f ok pt anii astia. Mie unul mi-a placut. Nu m-a dat pe spate dar a fost ok…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: