Bordo in Regie

By | February 5, 2011

Pentru ca e a doua oara intr-o perioada scurta de timp cand trec prin cafeneaua-bar de langa iesirea din Politehnica, un mic review:

Pe afara cladirea cu 2 etaje e urata rau. Arata ca o carciuma lipsita de personalitate. Din proprie initiativa nu cred ca as fi intrat vreodata.

Inauntru nu este asa de rau totusi. As indrazni sa spun ca e decorat decent, chiar daca nu pe gustul meu, avand in vedere specificul oriental. Mese mici, negre, tapet rosu pe perete, perne, minimul necesar. Cel mai impresionant lucru mi s-a parut baia. Foarte curat ! Etajul 2 mi se pare cam prost ventilat, se face fum mult de la narghilea si tigari ..

Muzica a fost foarte buna prima data, o combinatie intre 80/90’s si azi. Unii s-au incumetat chiar sa danseze. A 2-a oara cand am fost m-a cam plictisit muzica. Urechile mele nu-s obisnuite cu atat oriental. Cert este ca am auzit o melodie pe care o aveam pe singura caseta cu “Oriental Hits” de prin 98-99.

Preturile sunt … cum altfel decat studentesti. Si cred ca asta este principalul atu al … cafenelei? Pizza la 11-15 lei, sandwichuri de la 3,5 la 4ron, 5-6 lei un suc, 25-30 lei o sticla de vin, 7 tipuri de bere cu preturi intre 5 si 8 lei si multe alte chestii prin meniu.

Servirea a fost ireprosabila de ambele dati iar populatia localului in limite normale, parca mai colorata in seara orientala.

In rest, localul m-a facut sa ma simt bine in ambele vizite si a trecut examenul cu o nota decenta desi a copiat. Ma refer aici la umorul celui care a preluat din review-ul metropotamului singura fraza care era de bine si a pus-o ca apreciere pe site.

foto: george.xi

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: