Boston Dynamics are potențial să distrugă omenirea

By | March 1, 2013

Big Dog este un robot construit de Boston Dynamics pentru Pentagon. Prima dată l-am văzut în 2008 pe Gizmodo și de atunci am început să urmăresc orice video scos de cei de la Boston Dynamics. Am avut coșmaruri cu el, atât este de ciudat 😀

Au mai muncit puțin la el, au scos Big Dog 2, care este și mai înfricoșător, pentru poate să te urmărească.

Au ajuns unde vroiau cu Big Dog și au scos ceva mai “uman” in 2011. Îi zice Petman, face genuflexiuni, flotări și merge în stilul “haters gonna hate”.

Apoi au scos LS3, un robot în stilul Big Dog. Urcă pe teren accidentat și poate căra 180kg timp de 24 de ore. Fără a fi realimentat. Asta se întâmpla la începutul lui 2012.

Tocmai când încetaseră coșmarurile a apărut altă minunătie. Un robot care aleargă un pic mai repede decât Usain Bolt. Buun, deci nici măcar să fug de el nu mai pot.

Un pic mai e până devin self-aware. Se aproprie “Judgement Day” și judecătorul nici măcar nu o să aibă un nume așa frumos ca Skynet. Vă doresc vise frumoase 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Boston Dynamics are potențial să distrugă omenirea

  1. George

    pun pariu ca primul robot o sa aiba numele Nexus N.H.A (no humans allowed)

    Reply
  2. marmotix

    ma intreb daca la 28 MPH ii dai un picior lu’ Cheetah Robot mai revine la starea de echilibru?:D

    Reply
    1. revo Post author

      Băi, bună întrebare. Probabil că dacă îi dai un picior la viteza aia, te prinde și ți-o dă și el. Nu cred că se redresează, ăsta e făcut să fie rapid și atât.

  3. Elvira

    Eu am vazut robotul acesta la teste si inca cativa frati de-ai lui mai recent intr-o stire unde scria ca Google a achizitionat firma care ii produce.
    Sa vrea Google sa controleze lumea cu ajutorul lor?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: