Brick Mansions – cu Paul Walker

By | April 28, 2014

Probabil ultimul film în care a jucat Paul Walker până la capăt. Exceptând Fast & Furious 7, pe care nu l-a terminat, dar la care vor modifica scenariu astfel încât să-l ducă la bun sfârșit până în 2015.

Paul Walker a fost un actor mediocru, dar aș fi un ipocrit să nu recunosc că am crescut cu seria Fast & Furios. În Brick Mansions joacă și David Belle alături de el. Îl cunoașteți drept Leito, din Banlieue 13. De fapt, acest film este un remake după B13-ul din 2004. Nu știu de ce ai face asta, dar d-abia aștept să-l văd pe Leito din nou în acțiune.

[youtube=http://youtu.be/4CzcsN4k9FM]

Pentru că bătaie și pentru că explozii. Şi mașini.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Brick Mansions – cu Paul Walker

  1. corina

    Am vazut chiar in avampremiera BRICK MANSIONS de dragul lui Paul Walker,ba chiar am facut rost de afisul filmului si probabil mi-l voi pune pe perete.Este un film bun,plin de actiune si adrenalina,unde secventele de parkour si lupte alterneaza gradual,in care frumosul Paul Walker este ca de obicei un dulce desi face pe durul si care pe cei care l-am iubit ne-a facut sa varsam o lacrima stiind ca de fapt este ultimul lui film.Nu vreau si nu-mi place sa vorbesc la trecut despre Paul,deci ar trebui sa-i vedeti toate filmele mai ales The Lazarus Project ca sa vedeti ca nu merita sa vorbiti negativ despre el..Ne va lipsi mereu,a plecat prea devreme si prea brutal dintre noi,nu merita asta..Mai avea foarte multe de facut,avea multe planuri…

    Reply
    1. revo Post author

      O să mă uit de curiozitate la The Lazarus Project. La schimb, ar merita și Banlieue 13 văzut 🙂

Spune-ți și tu părerea: