Butique Bruxelles langa Genin Shaorma

By | December 12, 2011

Am trecut in week-end pe acolo ca sa mananc niste clatite. Chile 10, pe langa stadionul Dinamo. Colț cu Shaorma Helin Genin. Am purces la comandarea clatitelor. Fata care ne-a luat comanda ne-a anuntat ca nu mai au decat clatite cu gem. Bun, ce gem ? De cirese si capsuni. Am ales de cirese. Am vrut sa luam si un ceai (diverse sortimente), nu mai aveau decat de menta si de visine. N-am mai luat ceai ptr ca nu ne placea nici unul din cele 2 sortimente. Am vrut suc, Schweppes. Nu mai aveau decat Cola si Fanta.

Au ajuns clatitele. Una de o dulceata nedefinita (galbena, semana cu cea de gutui). Una cu dulceata de nuci. Cel putin asta sper ca erau cele 2 fudulii negre pe care le-am mancat. Ambele portii de clatite reci. Probabil fusesera facute la tona cine stie cand si apoi servite en detail.

Trecand peste asta, mi-a placut tipa care ne-a servit, desi aveau multe lacune prin meniu n-a incercat sa fabuleze si ne-a spus direct ce are si ce nu. As prefera asa decat cazul in care ma lasa pe mine sa ii cer pe rand Scweppes, Nestea de lamaie, de portocale, 7Up, Sprite, Mirinda, Fanta si apoi imi spune “Stiti, nu mai avem decat Cola ..”

Cumva m-am simtit bine, dar nu din cauza restaurantului … ci din cauza companiei placute. In rest, daca nu esti belgian sau dinamovist … nu vad de ce ai trece pe acolo. Tot mai buna e Shaorma de la colț.

poza furata de la ei de pe site

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Butique Bruxelles langa Genin Shaorma

  1. Sam

    ..aici aveai dreptate sa te superi ceva mai mult..de ce nu ai cerut sa le incalzeasca la microunda cel putin..chiar esti subiectiv- ti-a cazut bine fata si ai inchis ochii ?? nu mai trece pe acolo chiar daca i-ti ofera ceva gratis

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    mi-a cazut bine fata si mie si prietenei mele 🙂 n-am mai facut scandal pentru la punctul ala deja eram convins ca nu o sa mai trec vreodata pe acolo. ce rost mai avea ?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: