Camera de garda

By | April 11, 2010

Astazi am avut un eveniment mai neplacut si a trebuit sa trec pe la Urgenta. Am fost la spitalul Universitar ptr. ca ala era cel mai aproape. Cand am ajuns la spital am constatat ca “urgenta” este mult spus, acolo nimic nu este asa de urgent pe cat ti se pare tie … denumirea acestei sectii parca este data cu ironie avand in vedere situatia de la fata locului.

Trecand peste faptul ca un imbecil cu un renault bloca accesul masinilor/ambulantelor in spital, a trebuit sa debarc persoana, sa ma duc sa caut un loc de parcare undeva (ca deh .. nici la spital nu exista). Dupa ce m-am intors am trecut prin procedura. Te duci la Triere (stai la coada), dupa ce te triaza te duci la receptie (stai la coada), apoi te trimit la Desocare (stai la coada), in functie de afectiune te trimit intr`un alt loc unde … ghici ce ? stai la coada.

Apoi dupa ce ti se face un Ekg (in cazul nostru) sau ce ai tu nevoie … te trimit inapoi la Desocare unde mai stai “un pic” la coada pana sa ti se dea diagnosticul final si eventual o recomandare … (diagnostic care mi se pare ca este dat ca sa se spele ei pe maini in caz ca se intampla ceva cu tine mai incolo) .Cat timp am stat pe acolo am vazut destule … brancardieri lipsa, au fost momente cand persoanlul de la triere a lipsit, oameni cu probleme la picior care topaie pana unde au nevoie din cauza lipsei de scaune cu rotile, inexistenta unui loc de asteptare ptr. insotitori … etc.

Tot asteptand pe la cozi simptomele au inceput sa se amelioreze si ne gandeam serios sa plecam acasa dar am zis sa continuam pana la urma. Cat a durat ? 3 ore. Concluzia ? E mai bine sa nu ai o urgenta …

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Camera de garda

  1. cowish

    am fost cu o tipa acolo la un moment dat, pentru ca avea dureri de burta de vreo 3 zile deja si in conditiile in care ea isi pierduse virginitatea cu o seara in urma, asistentele au suspectat’o de sarcina extrauterina si au pus’o sa faca un test de sarcina. vazand ca asa nu iese nimic de scris pe foaie in dreptul diagnosticului, i’au zis ca are gastrita, au pus niste pastile pe foaie si’au trimis’o la farmacie. doua zile mai tarziu nu mai avea nimic, pentru ca fusese doar o febra musculara foarte a dracu..
    deci da..mai bine sa n’ai urgente..

    Reply
    1. ReVoLuTiOn Post author

      Imi imaginez ca tipa a avut de lucru cu o seara in urma daca a facut febra la abdomen …

    2. cowish

      o durea burta deja de vreo 3 zile :)) face inot 😛

Spune-ți și tu părerea: