Care a fost cel mai frumos loc din România în care ați fost anul trecut?

By | January 18, 2020

După mulți ani în care în fiecare vară am călătorit prin România, parcă anul trecut am lăsat-o mai moale. Anul acesta încercăm să corectăm această eroare, așa că sunt curios care a fost cel mai frumos loc din România pe care l-ați vizitat anul trecut.

Noi am rămas în minte cu două locuri în minte de anul trecut.

Prima a fost o ieșire în octombrie de un week-end pe dealurile din Holbav, lângă Brașov. În prima zi am parcat mașina în Holbav, am luat micul dejun într-o poiană și apoi ne-am plimbat rotocol pe dealurile ca cele de mai jos. Am trecut printre sau prin gospodăriile oamenilor, ne-am jucat cu pisici, am umplut sticlele de apă din fântâna unei gospodării iar un bătrân ne-a oferit câteva mere din găleata pe care tocmai o culesese dintr-un copac. Am hoinărit până la apus iar în final ne-am grăbit către mașină printr-o pădurice. Mersul noaptea prin pădure a fost o experiență pe care nu o mai încercasem până atunci.

Am dormit la un Airbnb din Cristian iar a doua zi am mers în Poiana Mărului unde peisajele sunt la fel de frumoase. La întoarcere am chinuit Dusterul pe un drum forestier până în Zărnești, ca să nu zicem că n-am avut parte și de aventură.

A doua ieșire memorabilă a fost cea de dinaintea petrecerii de revelion, de la Șimon, Bran. Am ajuns exact la timp pentru a prinde munții din zonă acoperiți de zăpadă, iar de la geamul pensiunii se vedea așa:

Pentru că am fost leneși și pentru că a fost frig, nu am făcut decât o drumeție pe coclauri. Dar pentru mine a fost exact cât a trebuit ca să-mi încarc bateriile. Foarte frumoase peisajele și aici.

În concluzie, la voi care este cel mai frumos loc în care ați fost anul trecut? Nu neapărat o zonă, poate fi și o simplă pensiune care are o vedere frumoasă și servicii bune.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Care a fost cel mai frumos loc din România în care ați fost anul trecut?

  1. Silviu

    Cluj! Au câteva restaurante foarte bune. Am vizitat Gradina Botanicã, muzeul zoologic, centrul vechi, parcul central și Dealul Cetațuia. Se vede că e administrat bine orașul. Am făcut cu avionul din București doar o orã. Merită dacă vrei un city break la tine în țară.

    Reply
  2. Mihai Surdeanu

    Eu aș vota Bucovina ca fiind unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Pe locul 2 ar fi Maramureșul.
    Am rămas impresionat de peisaje și de căldura oameniilor din aceste zone.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: