Care credeți că este cel mai bine vândut telefon mobil din toate timpurile?

By | January 7, 2014

Şi totodată și cel mai bine vândut dispozitiv electronic din toate timpurile. Închideți puțin ochii și încercați să vă imaginați despre ce telefon ar putea fi vorba. Să fie oare iPhone? Care generație? Sau poate un Samsung? Primul model de Galaxy S? Alegeți un model înainte să citiți răspunsul.

Sunet de tobe și … este vorba despre nimeni altul decât Nokia 1100. Produs în 2003 și vândut în peste 250 mil. exemplare, până prin 2006 cred. Ştiți că la un momentdat toată lumea le căuta, pentru că se spunea că pot sparge ATM-uri sau ceva de genul ăsta. Se pare că era pe bune. În urma unui update de firmware din 2009, modelele fabricate în Bochum puteau fi programate să primească SMS-uri destinate altui număr de telefon. Așa se furau informații despre conturi bancare.

Prima parte a topului este dominată de modele Nokia iar următorul telefon care îndrăznește să se apropie este Motorola Razr v3 cu 130 mil. unități. Cel mai vândut Android este Galaxy S III cu 60 mil. și cel mai vândut model de iPhone este 3GS, cu 35 mil. unități.

Dacă ar fi fost să ghicesc, eu aș fi ales Nokia 3310.

[sursa: Wikipedia]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Care credeți că este cel mai bine vândut telefon mobil din toate timpurile?

Spune-ți și tu părerea: