Casa Warsteiner

By | August 9, 2011

Casa Warsteiner a trecut recent printr-o operatie de schimbare de … orientare. Operatie foarte grea care a luat cateva luni bune chiar si din cele de vara. Doar ca in continuare este indecisa. Nu stie daca vrea sa fie o berarie sau un restaurant. Cert este ca mie imi placea mai mult statutul de berarie de cartier.

Am fost intr-o seara pe acolo si pot sa zic ca imi placea mai mult inainte. Am asteptat 40 de minute sa fim bagati in seama. Practic oricine in afara de mine ar fi abandonat. La fel as fi facut si eu daca nu aveam mai mult chef de vorba decat de bere. A durat 20 de minute pana sa ne aduca primul rand de beri, vreo 5 minute pentru maslinele pane si inca ceva timp pentru urmatorul rand. Si era marti!

Daca ma intreaba cineva pe mine, patronul incearca sa acopere o plaja prea mare de clienti cu meniul asta nou. Din cauza asta cred ca nu mai ajung berile asa de repede pe masa. Coq au vin ?! Suntem intr-o berarie FFS ! Ce s-a intamplat cu mancarurile sarate si picante din meniul vechi ? Carnatii aia m-au atras pe mine. Kebab pot sa mananc oriunde. Si daca se micsoreaza si mai mult de atat portia de masline pane … chiar ca-mi caut alta berarie de cartier.

Preturile la bauturi sunt ok (bere incepand cu 6 lei). Cred ca doar Oktoberfest reuseste sa-i intreaca. Insa preturile la mancare … 40 lei niste pulpe de pui ? Mmmnu cred.

Decorul imi place. Brut. Asa cum trebuie sa fie intr-o berarie. Doar ca este acelasi ca inainte. Ceea ce ma face sa ma gandesc de ce le-o fi luat atat timp renovarea. Extra bonus points pentru halbele de Höfbrau.

Hai ca se poate ! Mai multe sortimente de bere si mai putine de mancare !!!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Casa Warsteiner

  1. Florin

    Eu chiar nu te înțeleg, ce preferat înainte , mocheta obosita si mirosul Inchis? Acum chiar arată super bine, este calitatea din centru adusă la periferie! Eu merg seara de seara si nu am decât cuvinte de lauda vis a vis de servite. Am fost la meciul România – Franța si erau 200 de oameni si nici atunci nu am așteptat 40 de min pentru a comanda.

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    Mie mi se pare ca arata la fel (inauntru nu am fost acum de cand s-a renovat). Si eu am mai fost inainte de articol si n-a durat 40 min sa-mi aduca o bere nenorocita. Nu stiu ce s-a intamplat inseara aia dar s-a intamplat ….

    Reply
  3. ReVoLuTiOn Post author

    Probabil voi urmari meciul, nu stiu daca la Warsteiner sau nu. Daca vin sa beau o bere sigur voi anunta pe blog, plus verdictul ulterior despre berarie si meci 🙂

    Reply
  4. Pingback: Se anunță o vară cu multă bere | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: