Casey Neistat se lasă de daily vlogging

By | November 24, 2016

Casey Neistat este cel mai popular vlogger din lume. Chiar dacă nu ați urmărit un episod de-al lui, cu siguranță show-ul va părea familiar, pentru că sunt alte sute de mici vloggeri care-l imită în fiecare țară.

După 18 luni de postat clipuri zilnice, vrea să ia o pauză. Nu pare să fie o păcăleală. Nu se lasă produs clipuri pe YouTube, ci doar nu le va mai posta zilnic. Probabil va lucra la proiecte mai ample și le va posta mai rar.

Deși nu prea mă atrage persoana lui, m-au prins 2-3 episoade și le-am văzut până la capăt. Casey se pricepe foarte bine la ceea ce face, și ceea ce îl deosebește pe el de restul este conținutul care chiar este interesant. Într-o mică măsură îl și urăsc, pentru că a cam introdus clickbait-ul în titlurile clipurilor. Cel puțin eu la el am văzut asta prima dată.

Oricum, tipul este de admirat. Mie mi-e destul de greu să postez un articol zilnic. Dar să trebuiască să filmezi, să tragi duble, să procesezi, și să mai și aștepți după clip să se uploadeze?

Acum va fi amuzant să vedem cum se vor comporta restul vloggerilor care îl copiau zilnic 1:1. Oare vor face și ei ceva original? Sau vor decide și ei brusc că trebuie să încheie cu daily vlogging-ul pentru că este timpul să se dedice unui proiect mai interesant?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: