Cazare in Sibiu

By | November 11, 2011

Nelu & Klein – Cea mai buna oferta pe care il poti gasi la pretul practicat de ei. Personal foarte amabil. Cam departe de centru, camera mica, praf sub pat, baie pe hol. Daca vrei doar un loc in care sa stai, este ideal.

Casa Cardinal – Cel mai bun loc in care am stat in Sibiu. Una dintre cazarile preferate all-time in Romania. Mult bun gust, personal amabil, foarte aproape de centru.

Emigrantul – Relativ aproape de centru. Frigider la receptie sub lacat(!), camera miroase a umezela, cadita din baie se clatina, wc-ul curgea un pic. Scartaie toata pensiunea din cauza ca e facuta din lemn, m-am trezit de fiecare data cand trecea cineva prin fata geamului. I-a salvat atitudinea ok a personalului atunci cand le-am marturisit ca am rupt un pat.

Pensiunea Julia – Prefer fortul 13 din Penitenciarul Jilava, multumesc.

Hotel Gallant – Camere imense, unele cu frigider, baie curata. Mic dejun putin si nesatisfacator. Daca nu ajungi la prima ora gasesti mancarea in mare parte lipsa si rece. Personal amabil si binevoitor, doar sa nu va lasati rufe la curatat. Pret cam mare dar macar se tin de cuvant.

Hotel Sonne – O prietena a rezervat, a venit, nu i-a placut. Am inteles ca nu prea seamana cu ce-i in poze.

Pensiunea Fortuna – Aceeasi prietena de mai sus a fost foarte multumita de locatia asta. Eu n-am fost, nu stiu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cazare in Sibiu

  1. crystalball

    nu recomand nimanui hotel de 2 stele in Sibiu, sau in descrierea caruia scrie ca este aproape de centru, (daca ai o masina cu care sa ajungi pana acolo intr-adevar e foarte aproape, dar cine merge in sibiu si vrea sa se plimbe cu masina de la hotel in centru???) de asemenea mi se pare un oras in care cu greu gasesti cazare atunci cand ai nevoie, trebuie sa-ti faci rezervare inainte cu cel putin o luna. pensiunile, cele de la 3 stele in sus sunt foarte ok, cam scumpute, dar macar stai relaxat, in conditii bune. de laudat, oamenii din sibiu foarte amabili si educati, gata oricand sa te ajute (astia de la pensiuni, ca probabil au si ei uratii lor)

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    La Gallant scrie in descriere ca e la o distanta de 1km fata de centru. Faceam 30 minute pe jos sau 2 minute cu autobuzul, dupa ce il asteptam 30 minute 🙂 (aveam si masina personala)
    Noi am avut rezervare cu 3 luni inainte si tot in zadar.
    Oamenii sunt in mare parte faini. Numai ca ies in fata cu precadere cei prosti, ca in oricare alt loc …

    Reply

Spune-ți și tu părerea: