Ce a lipsit de la Star Wars: The Last Jedi

By | December 16, 2017

Am văzut aseară Star Wars: The Last Jedi, împreună cu tot restul galaxiei. Și mi-a plăcut. Este un film foarte bun, în care toate ingredientele au fost adăugate cu strictețe după rețetă.

*Atenție, articolul poate conține urme de spoilere:

Din punctul meu de vedere, i-au lipsit două lucruri. Sau poate doar le-aș fi vrut eu ca bonus:

1) O voce malefică.

În seria originală îl aveam pe Darth Vader, în episodul trecut era masca lui Kylo Ren. Acum parcă-mi va lipsi o voce dură, pe care să încerc să o imit în timp ce port o glugă pe cap.

2) O replică memorabilă.

Ok, nu se întâmplă să scoți în fiecare zi un “Luke, I am your father”, dar parcă la finalul filmului nu am putut să pun degetul pe ceva.

Bonus: Ce s-a întâmplat cu coverul filmului pe Facebook? Păi se poate?! Să nu poți să dai și tu un attending din cauză că nu apare acolo afișul?! I demand justice!!!

În rest, filmul a avut de toate. Bătălii cu nave spațiale, explozii, bătălii cu sabii laser, uz de forță, mai multe explozii, animăluțe simpatice puse în film doar pentru merchandising, BB-8 negru doar pentru merchandising, mai multe bătălii cu nave spațiale, un personaj nou, un pic de umor șamd.

Dacă nu l-ați văzut, mergeți să-l vedeți. E un film foarte bun, doar că din păcate nu are ceva care să îl facă memorabil.

Forța fie cu voi!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: