Ce am mai mâncat bun în ultimul timp

By | February 12, 2016

M-au tras prietenii de mânecă pentru că n-am mai scris de mult despre restaurante și mâncăruri pe blog. Adevărul este că nu prea am mai fost în atât de multe locuri și ultimele lucruri pe care le-am încercat au fost ok, dar parcă n-aveam ce să scriu într-un articol întreg despre ele. Așa că am strâns aici câte două-trei update-uri:

1) Am comandat gyros de la Gyros Dionysos prin food panda.

Eu n-am fost în Grecia, așa că nu știu ce gust ar trebui să aibă un gyros autentic, dar acesta mi-a plăcut. Eu mi-am comandat un Gyros Hirion de porc, iar Alice un Gyros Kotopoulo de pui. Prețurile de pe food panda parcă erau mai mici cu câțiva lei pentru cel de pui. Ţin minte că aveam un voucher de 15 lei reducere și în total am plătit 27 lei pe ambele.

Gyros-ul a fost foarte mare, d-abia încăpeau ambele pe farfurie. În cel de porc bucățile de carne păreau tăiate cu barda lui Conan, atât de mari mi s-au părut. Alice nu a putut să-l termine pe al ei, așa că am gustat și eu și mi s-a părut mai bun cel de pui. Îi recomand, dacă va place gyrosul. Mie pâinea aceea mi se pare cam prea sățioasă față de shaorma.

2) Din nou la Switch.eat

Am fost din nou la Switch.eat și de data aceasta am comandat un Onion Rings Burger. Mi s-a părut mult mai bun decât prima dată. Atât de bun încât acum am dubii în privința articolului cu Vivo Bar vs. Switch.eat. Şi nici măcar nu îmi era foame când l-am mâncat. Acum trebuie să trec din nou și pe la Vivo 🙂

switch-eat-classic

Când am făcut rezervare, fata de la telefon ne-a zis cu durere în suflet: “Ne pare rău, dar nu mai avem locuri decât la nefumători.”. Glumești?! Shut up and take my money, acum m-am urcat în mașină și am plecat spre voi.

3) Baghetă amestec de la Dristor Kebab, livrată la birou.

Cei de la Dristor Kebab au pe site-ul lor 50 de lei tariful de transport, de parcă ți-l livrează cu elicopterul pe o insulă izolată. Am comandat prin food panda și am plătit doar 3 lei pentru transport. E mișto că pe site ai un ticker și poți selecta toate ingredientele pe care le dorești în interior: ceapă, cartofi, roșii, legume, verdeață și alt ticker prin care poți selecta dacă o vrei dulce, picantă sau potrivită.

Am comandat de la Dristor-ul din Plaza și a fost livrată destul de rapid încât să nu se răcească. Nu au pus cartofi în interior, dar am găsit și câte o porție de cartofi în pungă, plus sosurile.

4) Legendary Burger de la Hard Rock Cafe

Am încercat și burgerii lor astă vară dar nu mai țin minte exact de ce nu am scris un articol. Eu mi-am luat un Burger care atunci făcea parte din “festivalul burgerilor” iar Alice a ales Original Legendary Burger, și normal că a fost mai bun al ei.

hamburger-hrc

Burgerul merită un loc în Hall Of Fame-ul personal, alături de Vivo, Switch.eat și Grand Combo, dar la HRC, atmosfera este senzațională. Iar personalul merită o medalie. Sunt întotdeauna cu zâmbetul știu exact cât să se întindă cu glumițele.

5) Burger făcut în casă

Ne-am inspirat după rețeta lui Radu și am făcut și noi un burger asemănător. Diferența a fost că noi am luat chiftelele deja pregătite și condimentate, tot de la Lidl. A ieșit senzațional de bun și am făcut și un calcul: ne-a costat 6.5 lei burgerul, în condițiile în care am luat ca niște fițoși o caserolă de roșii cherry ecologie pe care am dat 7 lei.

hamburger-de-casa

Am încercat a doua oară și cu chifle de la Brot Manufactur, cei care produc chiflele pentru Burger Van. Cu ocazia asta am înțeles cât de importantă este chifla pentru un burger bun. Nu aveau chifle de burgeri, ne-au zis că trebuie comandă pentru ele (WTF?!), așa că am luat unele obișnuite. Au fost cam tari și din cauza asta mi s-a părut și burgerul mai fad. Pe viitor încerc să găsesc un sos mai potrivit pentru burger. Acum am folosit un sos barbecue și unul “special” pentru burgeri, care nu m-au dat pe spate însă.

Ştiu că am publicat articolul cam aproape de prânz. Dacă ați mâncat, să vă fie de bine, dacă nu ați mâncat, îmi pare rău 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Ce am mai mâncat bun în ultimul timp

  1. Dragos

    Am fost azi pentru a doua oara la Switch.eat . I-am vizitat in decembrie cu sotia (am luat un clasic atunci). Am avut un prieten in trecere prin Bucuresti si mi-am dat cu el intalnire la ora 12:30 acolo. Am avut parte de un MEX-TEX. Nota 10 si de data aceasta pentru acel burger bun.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: