Ce ați pierdut dacă nu ați fost la Bloggers LAN Party 13

By | March 6, 2017

Este luni și a sosit momentul să ne lăudăm cu faptele de vitejie din week-end.

Bloggers LAN Party este unul dintre evenimente la care am participat încă de la a doua ediție și am să continui să trec pe acolo deși uneori sunt depășit de anvergura și viteza evenimentului.

De fiecare dată zic că mai multă lume de atât nu se poate și de fiecare dată sunt contrazis. De data aceasta două etaje la Impact Hub duduiau cu bloggeri și gameri. Probabil următorul pas este să închiriem tot centrul vechi.

M-am înscris și eu pe la diversele concursuri de acolo și cred că cel mai mult m-am distrat la Orange Express. O partidă durează 30-40 minute, așa că ai timp să mai socializezi cu partenerii de joc și să te relaxezi. Pentru cei interesați să-l cumpere, Orange nu îl va scoate prea curând pe piață, așa că dacă vreți să-l jucați, asta este, va trebui să veniți la următoarul Bloggers LAN Party 🙂

Pe locul doi ca distracție aș clasa turneul 2v2 de NBA 2K17, unde am câștigat doar cât am jucat cu Skizzo Skillz în echipă. De altfel, el era și antrenorul oficial al echipelor, așa că nu mă miră că știa să apese pe butoane.

În rest am mai trecut pe la Guitar Hero și Link Twin, am salivat un pic la sistemele ASUS în timp ce jucam Battlefield 1 și am încercat și Play Station VR.

În concluzie, a fost fain. Dacă ați citit acest articol și vă pare rău că s-a încheiat week-end-ul, trebuie să veniți neapărat la următoarea ediție de Bloggers LAN Party 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Ce ați pierdut dacă nu ați fost la Bloggers LAN Party 13

Spune-ți și tu părerea: