Ce i-ar trebui Bucureștiului ca să devină cel mai tare oraș turistic

By | July 16, 2015

De câinii vagabonzi am scăpat ușor-ușor pe șestache și am mai renovat și una două clădiri din centrul vechi.

Acum, eu, dacă aș fi primarul Bucureștiului, aș face următoarea mișcare. WiFi gratis în tot centrul vechi și lângă fiecare atracție turistică. Bam!

Fiecare turist ajuns din greșeală la București crezând că-i Budapesta care pune o poză pe Facebook devine un ambasador al orașului pentru cei 300-400 de prieteni din lista lui. Infrastructura există, trebuie doar supra-dimensionată de vreo 5 ori. Se poate face prin parteneriat public-privat cu un operator telecom. Și cu o singură parolă care să se propage în toată rețeaua, când ajungi la următoarea atracție să înceapă să-ți vibreze notificările în buzunar ca să te simți și să mai pui o poză.

Că altfel, să fim sinceri, nu ne pricepem să atragem turiștii. Așa am putea să ne facem reclamă, că doar suntem țara cu aproape cel mai rapid Internet din lume. Plus că așa pleci mai relaxat într-o călătorie. Dacă tot nu poți să plătești cu euro, măcar să știi că găsești rapid orice informație ai nevoie.

Sorin, îți las pe messenger IBAN-ul pentru taxa de consultanță. Te salut dar mai asfaltează și tu din gropile alea.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Ce i-ar trebui Bucureștiului ca să devină cel mai tare oraș turistic

  1. Mihai

    Nu ar strica si cate o toaleta publica decenta pe langa acele atractii turistice. Zic si eu.

    Reply
    1. Revo Post author

      Toalete cu WiFi!!! 🙂 Lăsând gluma, ar fi o armă cu două tăișuri. Dacă nu sunt întreținute exemplar, toată lumea ar spune că suntem jegoși.

  2. Marius Stanasel

    Foarte tare! 🙂 sunt curios daca in Ro exista reteaua Eduroram. In NL au chestia asta pentru studenti, prin toate orasele ai WIFI in centru.

    Reply
    1. Revo Post author

      N-am auzit de așa ceva la noi. În Eindhoven am folosit. A fost bine 😀

Spune-ți și tu părerea: