Ce puteți face la Summer Well (2017)

By | August 12, 2017

Am dat aseară o tură prin domeniul Ştirbey, cu ocazia Night Picnic-ului. Nu mă așteptam să fie așa plin, probabil că nici comercianții, pentru că multe van-uri cu mâncare erau închise.

Ca să începem cu începutul, dacă nu veniți foarte devreme, nu vă recomand să veniți cu mașina, pentru că nu sunt foarte multe locuri de parcare în zonă. Porțile se deschid astăzi la ora 12. Mai bine veniți cu Uber și folosiți codul uber90revo pentru o cursă gratis 🙂

După ce intrați, va trebui să luați un card de la BT, pe care să-l încărcați cu bani. Vă recomand să transferați bani de pe un alt card VISA, pentru că astfel veți mai primi un bonus de 20 de lei (în speranța că nu s-a terminat promoția). Folosiți aplicația Festipay ca să vedeți ce sold mai aveți. Puteți păstra cardul sau îl puteți returna pentru a primi banii care au mai rămas pe el înapoi.

Sunt foarte multe van-uri cu mâncare: Burger Van, Switch.Eat, Camionetta, Meat Busters, Nori Yakitori, Simbio etc. Pentru a vă decide mai bine de unde vreți să mâncați, instalați aplicația Summer Well. La capitolul băuturi, tot ce am reținut este că un Beck’s la draft este 7.5 lei.

La cortul Orange am văzut cea mai frumoasă acțiune de CSR. Pentru fiecare km pedalat la bicicleta lor, vor dona câte 10 € pentru a susține educația digitală din mediul rural. Mai au jocuri de baschet și fotbal cu roboței, care probabil vor fi foarte populare pentru copii, o mini smart-home și o mare proiecție care adună toate pozele cu hashtag-ul #summerwell. Şi au două zone diferite în care vă puteți face tatuaje.

La Beck’s vă puteți face poze din toate unghiurile și, contra a două pahare de plastic reciclate, primiți un tricou personalizat sau diverse alte premii, dacă vreți să jucați ceva pe tableta lor. În rest, celelalte activări nu m-au atras.

Dacă veniți pentru concerte, să nu uitați păturica și un Autan. Ne vedem acolo 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: