Ce să testez la Huawei P30 Pro?

By | April 1, 2019

Huawei P30 Pro este cel mai recent smartphone lansat de compania din China. Are 4 camere: cea normală (1x), cea ultra-wide (0.6x), un periscop ce poate face zoom 5x / 10x și o cameră ToF 3D. Cea din urmă (cu Time Of Flight) este folosită pentru a scana cu precizie mărimea și distanță față de obiecte.

huawei p30 pro

Telefonul s-a lansat pe 26 martie, iar trei zile mai târziu, era deja la mine pe birou, ca de obicei, prin programul Orange Smartphone Tester. De altfel, la Orange pe site găsiți deja disponibile toate modelele din gama P30.

În fine, telefonul este super interesant și vine cu tehnologie nouă și cu multe promisiuni pentru tot felul de funcții. Așa că vreau să-l chinui un pic.

Și pentru că știu că sunteți creativi, sunt curios ce vreți să știți despre Huawei P30 Pro. Poate vreți să știți mai multe despre camera tip periscop, despre difuzorul de sub display. Orice întrebare aveți, lăsați-o într-un comentariu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Ce să testez la Huawei P30 Pro?

  1. Sorin

    P30 Pro este un telefon eXcepțional.
    Din toate punctele de vedere eXcepțional: atît ca performanțe și totuși și ca și preț, asta în ideea că ar fi să-l compar cu alte telefoane de top.
    De cîteva zile sînt posesorul unui P20 Pro (deocamdată atît mi-am putut permite) și față de Y6 2018, calitatea fotografiilor este la un cu totul alt nivel, calitatea foto fiind criteriul principal (pe lîngă cel de preț) de alegere a următorului telefon. Mai noul P30 Pro însă îmi face cu ochiul, mai aștept un pic, să văd ce spun… astrele, poate poate… Și de ce nu, Mate 30 Pro !
    Ca și sugestie din partea mea, ar fi interesantă o prezentare a posibilităților de fotografie și de filmare, în diverse condiții de lumină (în special în lumină slabă), diverse subiecte de fotografiat/filmat (cu recunoașterea automată a scenelor, cu AI, dar și cu AI dezactivat), de asemenea ceva filmări în slow-motion, a, fotografii cu zoom-ul dus la extrem, adică 50x digital. Ar fi ceva bătaie de cap(!) pentru așa o prezentare, și evident că ar necesita o perioada mai lungă de testare, mă gîndesc că ar fi interesant.
    Personal nu sînt curios cu jocurile, și de aceea nu vreau să mă pronunț pentru acest domeniu.
    Succes !

    Reply
  2. Mihail Tufan

    Cel mai mult mi-ar plăcea să văd, dacă ar fi posibil, poze realizate în același loc și în aceleași condiții cu P30 și S10. Personal mi-ar plăcea unul dintre cele două telefoane, dar pentru oamenii de rând e cam imposibil să ai aceste doua telefoane unul lângă altul și să le testezi

    Reply

Spune-ți și tu părerea: