Cea mai bună carte pe anul trecut și o dilemă

By | April 1, 2013

Bineînțeles, cea mai bună carte citită pe anul trecut este primul volum din cartea fantasy-porn cu dragoni. E ca la droguri, prima doză am primit-o cadou de la metropotam. Acum caut să-mi cumpăr eu următoarele volume.

Nu aș vrea să le cumpăr paperback (copertă subțire, normală) pentru că ar arăta urât pe lângă primul volum. Chiar și dacă le-aș cumpăra în varianta hard cover, nu știu dacă le-aș păstra. Ocupă mult loc iar casa mea e mică și neîncăpătoare. Dacă aș alege varianta “tare” ar mai fi o chestie imbecilă. Nu rentează să cumpăr doar volumele 2 și 3 de la Nemira. Ies mai ieftin dacă le cumpăr pe toate 3 la pachet. Doar că peste 100 de lei mi se pare exagerat de scump pentru două cărți.

Până la urmă cred că o să aleg soluția pe care au ales-o mai toți colegii mei și jumătate din pasagerii metroului bucureștean. Îl cumpăr p-ăsta mic și nu mai dau bani pe cărți în viața mea. În felul ăsta aș putea să citesc Game Of Thrones și în Metrou. Să mă car cu cartea de 1kg după mine mi se pare hipster level 9000. L-am văzut odată pe unul.

Oricum, vă las pe voi să vă dați seama ce tip de dilemă este asta.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cea mai bună carte pe anul trecut și o dilemă

  1. costi

    Si tot farmecul care vine cu cititul unei carti se duce de tot..eu una ador sa simt mirosul unei carti noi si sentimentul pe care mi-l ofera momentul in care termin cartea si inchid coperta intrebandu-ma ce sa citesc in continuare. call me crazy, dar as prefera sa ma car cu cartea dupa mine decat sa dau banii pe un kindle si sa nu mai simt aceeasi placere in a citi. si nu ma consider hipster, level over 9000 :))) dar asa conserv ceva ce imi place inca de cand eram mica 😀

    Reply
    1. revo Post author

      Si mie imi place mirosul unei carti noi dar parca imi place si cum miroase o bancnota de 100 de lei in buzunar :)) O sa imi iau kindle si daca vreau sa simt mirosul unei carti noi am biblioteca plina cu ambele colectii de la adevarul + jurnalul national 😀

Spune-ți și tu părerea: