Ceasul rau sau soferul prost ?

By | September 15, 2012

In viata mea nu am provocat un accident, nici macar n-am fost implicat intr-un accident de circulatie. De cand conduc au fost doar 2 cazuri in care n-am acordat prioritate. In general daca imi iese un bou in fata fara sa se asigure il urmaresc si il distrug psihologic. Nu iert nimic din ceea ce inseamna prostie sau mai grav, nesimtire la volan. Evident, nu rezolv nimic prin faptul ca ma cert cu toti prostii la volan. Dar n-am ce sa fac, asa e modelul.

Ieri am vrut sa ies cu masina de pe straduta de pe care ies de mii de ori de cativa ani incoace. Am dat semnal stanga, m-am asigura si din stanga si din dreapta, am dat sa ies si o fractiune mai tarziu s-au auzit 2 frane puternice. Era sa fiu facut sandwich de catre o masina si din stanga si din dreapta. Mi-am cerut mii descuze si am dat inapoi. M-am asigurat din nou stanga dreapta si am dat iar sa ies. Inca o frana puternica si era sa ma loveasca o Skoda din partea stanga. Practic, daca era o Dacie mai veche, un papuc nenorocit plin cu fiare vechi, eram la politie acum. Alte mii de scuze omului, am dat inapoi si aproape ca imi era frica sa mai ies. Un pieton care a vazut totul mi-a facut semn ca e libera strada. M-am simtit ca ultimul om de pe pamant. Mai prost decat orice blonda care se rujeaza la volan. Nu inteleg cum nu de nu i-am vazut. Eram perfect odihnit si concentrat. In viata mea nu am patit asa ceva.

O zi mai tarziu, nu stiu ce naiba s-a intamplat acolo…

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Ceasul rau sau soferul prost ?

  1. Sorin

    Eu cred ca este efectul legilor lui Murphy, daca e sa se intimple se va intimpla, daca strada e libera, atunci hapt in momentul in care iau si eu demarajul atuncea se gaseste un idiot care sa imi taie calea. La fel si pe trecerea de pietoni. Hmmm, pina in prezent nu am gasit nici un leac la situatiunea asta.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: