Ceasuri la reducere de Black Friday

By | November 13, 2013

În urma unei mișcări pe care nu o agreez deloc, WatchShop a decis că este un magazin mai special. Așa că la ei, reducerile de Black Friday vor fi peste două săptămâni, pe 22, 23 și 24 noiembrie. Chiar și acum, magazinul oferă banii înapoi în cazul în care cumperi un ceas care ulterior va fi redus de Black Friday. Mai multe detalii aici.

Dacă deja știți ce ceas vreți, îl puteți cumpăra relaxat de pe acum, știind că veți primi banii înapoi în cazul în care acesta va intra în promoția de Black Friday. Dacă știți doar că vreți un ceas, de exemplu “un Casio până în 500 de lei”, vă recomand să așteptați și să-l alegeți pe cel care va fi redus. Vor fi cu siguranță reduceri importante la clasicele Casio, Seiko, Orient, Fossil și Citizen. În privința Tissot, Candino sau Bulova sunt mai reticent. Probabil vor fi reduceri mai mici.

Când vine vorba de ceasuri, lucrurile stau mai bine de Black Friday. Pentru că nu te interesează dacă ceasul este de anul trecut atât timp cât este redus. Din cauza asta este posibil ca și reducerile să fie mai spectaculoase. Pe când în cazul electronicelor, mai greu te mulțumești cu un telefon de acum 1 an.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: