Cel mai important lucru la un sandwich maker!

By | November 24, 2012

Tocmai am descoperit cel mai bun sandwich maker. Se numește Zass ZSM 02 și l-am cumpărat de la eMAG. De fiecare dată când îmi fac un sandwich sunt uimit să observ că toată  “forța” unui aparat poate sta într-un singur detaliu.

Să vă explic la ce mă refer. Primul sandwich maker a fost unul galben, no name. N-au durat nici 2 luni și i s-a spart clema care ținea conținutul (sandwich-ul) presat. Practic, l-a dovedit un sandwich mai baban. Rezultatul a fost că timp de 4-5 ani am folosit sandwich makerul acela cu un bidon de apă de 5L pus deasupra drept contra-greutate.

Acum un an au luat ai mei un sandwich maker nou. Ce urât era gălbejitul vechi, dar acesta mi-a părut mai antipatic la început. Mai ales cu imitația de crom pe el. M-am gândit că Zass este alt nume nemțesc gândit de un chinez. De fapt, este produs într-adevăr în China, dar pentru o firmă românească.

Mă uit mai aproape … și ce vad ? O idee foarte bună.

sandwich maker pret

Pentru cine nu înțelege din poză, clema nu este dintr-o singură bucată. Este tăiată la mijloc și astfel sare când sandwicul este prea gros. Asta este cel mai important lucru la un sandwich maker. Restul sunt bălarii. Din cauza asta nu aș sfătui pe cineva sa cumpere un sandwich maker fără să verifice. M-am uitat de curiozitate în Carrefour și un singur Rhonson mai avea o clemă asemănătoare. Nimeni nu dă imporantă acestui detaliu.

Au trecut șapte ani de când folosim acest Zass ZSM 02 și uitandu-mă prin pdf`ul de pe site-ul importatorului, am mai găsit ceva interesant. Stă vertical! Un lucru foarte bun, pentru că astfel se economisește spațiu pe masă.

emag sandwich maker

UPDATE: Între timp am cumpărat încă un astfel de sandwich maker. Funcționează amândouă la fel de bine. Chiar este o plăcere să le folosim.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Cel mai important lucru la un sandwich maker!

  1. Mogdan

    Eu am unu Clatronic de vreo 10 ani care merge perfect. N-am avut nici cea mai mica pb cu el. Made in PRC ftw.

    Reply
  2. Dan Pavelescu

    Cel mai important lucru la un sandwich maker e sa ai ce baga in el 😉

    Reply

Spune-ți și tu părerea: