Cele mai bune descoperiri personale din 2016 (I)

By | January 1, 2017

La început de 2017, am făcut o listă cu descoperiri personale care mi-au plăcut anul trecut. De la restaurante și mâncare, până la tehnologie și gadgeturi. Despre câteva am scris anul acesta pe blog, despre altele nu am mai avut timp să vorbesc.

Şi cum lista ar fi fost prea mare, am împărțit-o în două părți. Iată lista cu gadgeturi, muzică și filme:

Cel mai folosit gadget nou: boxa bluetooth portabilă
Am primit pe finalul anului trecut o boxă portabilă cadou. Între timp am mai primit vreo 3, însă tot pe prima o folosim intens. Un JBL GO pe care îl luăm cu noi peste tot. Când dăm cu aspiratorul o lăsăm să cânte pe hol. Când gătim, desfacem o sticlă de vin și punem niște muzică în bucătărie.

Cea mai folosită tehnologie nouă: fast charging
În ianuarie am trecut de la Note 3 la Galaxy S6. Având în vedere că bateria lui Galaxy S6 nu are autonomia pe care mi-aș dori-o, folosesc fast charging-ul de vreo 2-3 ori pe zi. Am cumpărat încă un încărcător pentru rețea și un încărcător cu fast charging pentru mașină. Acum mi se pare că încărcarea normală durează prea mult și prefer să rămân fără baterie decât să folosesc un încărcător normal 🙂

Cel mai bun telefon: Galaxy S7 Edge
Pe lângă Galaxy S7 Edge ar mai merita o mențiune pentru inovație LG G5 și Moto Z (pe care încă nu l-am testat). Însă Galaxy S7 Edge a punctat la toate capitolele pentru mine: autonomie bună, ecran foarte bun, cameră superbă, rezistență (oarecum) la apă, slot pentru card SD. Singurul lucru pe care mi l-aș fi dorit în plus ar fi fost o cameră ultra-wide, ca pe LG G5.

Cea mai bună aplicație: Vivino
Vivino nu este o aplicație nouă, însă în 2016 am folosit-o intens și de fiecare dată mi-a făcut plăcere să mă joc cu ea. Mai mult, are acel coolness factor care i-a făcut pe cei care mă vedeau folosind-o să o instaleze și să o folosească și ei.

Cel mai interesant joc: Pokemon GO
Cu părere de rău, în 2016 am jucat foarte puțin jocuri. Nu sunt un fan al jocurilor pe mobil, însă când mă prinde câte unul (de regulă e unul pe an), stric bateria la telefon jucându-l. Fie că vă place sau nu, Pokemon GO a creat o isterie la nivel mondial. Din păcate Niantic nu prea a știut cum să fidelizeze jucătorii iar acum moda s-a cam dus.

Cel mai bun film văzut la cinema: Star Wars: Rogue One
Nu am văzut multe filme anul acesta, iar Rogue One este printre puținele pe care le-am văzut la cinema. Este genul de film care este 100% pe gustul meu. Acțiune, război, nave spațiale, efecte speciale.

Cea mai ascultată melodie din 2016: Robbie Williams – Party Like a Russian
Şi din punct de vedere muzical, anul acesta a fost cam secetos. Sau poate nu am rezonat eu cu multe melodii. Nu îmi aduc aminte nici să fi fost vreun hit al verii pe care să îl ascultăm cu toții. Melodia pe care am ascultat-o cel mai mult în 2016 este “Party Like a Russian”. Versuri, linie melodică și videoclip pe gustul meu.

Cea mai frumoasă mașină: Volvo S90
Exceptând supercarurile, Volvo S90 este mașina care m-a impresionat cel mai mult în 2016. Design-ul mi se pare curajos și superb în același timp. Mi se scurg ochii de fiecare dată când trec prin Băneasa Mall și o văd expusă la etajul 1.

Urmează topul cu restaurante, mâncăruri, băuturi și orașe frumoase 🙂

P.S: La mulți ani!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Cele mai bune descoperiri personale din 2016 (I)

  1. George

    La multi ani!! Buna lista, 100% de acord cu volvo-ul din Baneasa; de fircare data imi atrage atentia 🙂

    Reply
  2. Mihai

    La multi ani. Fast charging-ul este ceva foarte util și pentru mine. Cel puțin în concediul asta mi-am încărcat telefonul de mai multe ori in reprize scurte. Ne-am hotărât să ieșim în oraș și am văzut că am 20% baterie. Cat ne-am îmbrăcat noi și copilul mi s-a încărcat telefonul cât să mă țină lejer până seara.

    Reply
    1. Mihai

      Acum de exemplu s-a încărcat de la 20 la 65% în 35 Min și mai are 28 Min la 100%

    2. Revo Post author

      Eu rămân întotdeauna fără baterie. Cred că o să ajung să umblu și cu un grup electrogen după mine 🙂

Spune-ți și tu părerea: