Cele mai bune descoperiri personale din 2017 (I)

By | January 4, 2018

Anul trecut a fost unul interesant, în care am avut parte de o grămadă de experiențe la care nu mă așteptam. De asemenea, am avut ocazia să mă joc cu tot felul de gadgeturi. Despre majoritatea am scris pe blog, despre altele nu am mai apucat, așa că le adaug aici.

Iată ce jucării, aplicații, filme și melodii mi-a plăcut anul trecut:

Cel mai interesant gadget nou: Căștile bluetooth Sony, rezistente la apă

Am amânat mult timp să trec la căști Bluetooth pentru că nu consideram că au un sunet la fel de bun. Cele de la Sony m-au convins că nu este așa. Acum testez deja o pereche nouă de la Sony, iar pentru 2018 caut o pereche cu încărcare prin microUSB, la care să pot conecta și un jack

Cea mai folosită tehnologie: Google Assistant

Am folosit mult mai mult Google Assistant anul trecut, l-am integrat cu Google Home și acum controlez diverse obiecte din casă prin comandă vocală.

Cel mai bun telefon: Galaxy Note 8

M-am jucat cu câteva telefoane din 2017, am testat Galaxy S8+, dar Note 8 m-a impresionat cel mai mult. Este un telefon excelent.

Cea mai folosită aplicație: Biziday

Deși folosesc Biziday de când a apărut, în 2017 am uitat să o instalez pe câteva telefoane de test și i-am simțit imediat lipsa. Chiar și cu scăparea de la “cutremur”, pentru mine rămâne o aplicație bună. Iar anul acesta și-a dovedit utiltiatea mai mult ca niciodată.

Cea mai mare dezamăgire: Spotify nu a ajuns în România în 2017

Că tot vorbim de aplicații, acesta a fost unul dintre momentele pe care le așteptam în 2017 și nu s-a concretizat. Părerea mea este că au existat planuri pentru extindere în România, dar apoi Spotify s-a răzgândit și a mers pe burtă.

Cel mai bun joc: Assassin’s Creed: Origins

După o pauză de un an, Ubisoft a scos un joc care pare să mulțumească pe toată lumea. Eu nu le-am jucat pe ultimele, dar pe acesta îl voi juca pentru că mă atrage ideea Egiptului antic.

Cea mai bună carte citită: Tată bogat, tată sărac – Robert T. Kiyosaki

O carte ușor de citit, care își propune să facă educație financiară într-un mod care să nu fie plictisitor. Pe alocuri sunt presărate diverse povestioare interesante despre oameni de afaceri din America.

Filmul care mi-a plăcut cel mai mult: Kingsman: The Golden Circle

Nu am mai apucat să le văd pe toate de pe lista, însă a doua parte din Kingsman a bifat toate cerințele mele pentru un film “entertaining”. Efecte speciale, replici amuzante, actori bun. Am apreciat că scenele de luptă au fost mai bine regizate decât la multe alte filme cu pretenții mai mari.

Cea mai ascultată melodie: Camila Cabello – Havana ft. Young Thug

A fost un an bun pentru muzică, la finalul căruia am rămas cu câteva melodii în cap. Havana a fost un fel de virus muzical, vorba unui prieten. Urmează să mai ascult noul album al lui Eminem, iar pentru 2018 sper să scoată Rammstein album 🙂

Cea mai interesantă mașină: Dacia Duster 2018

Poate sunt subiectiv, dar Dacia Duster 2018 a fost una dintre cele mai așteptate lansări din 2018. Per total îmi place cum a evoluat mașina. Au rezolvat puținele probleme care existau și au adăugat și tot felul de tehnologii, pe care nu credeam că le voi vedea vreodată pe o Dacia.

Cam atât despre gadgeturi, tehnologii și mașini. Urmează articolul cu restaurante, mâncăruri, băuturi și orașe frumoase. Între timp, pe acesta îl puteți compara cu cel din 2016.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: