Cele mai citite articole de anul trecut

By | January 8, 2018

M-am uitat în statisticile blogului și am puse deoparte cele mai citite articole de anul trecut. Nu le-am eliminat decât pe cele în care am pompat și eu view-uri (de exemplu cel de Black Friday) și pe cele care nu mai sunt de actualitate.

Iată cele mai citite articole din 2017:

1) Ați primit recent colete externe prin Poșta Română?

O întrebare simplă s-a transformat în cel mai citit articol pe anul trecut. Asta din cauză că Poșta Română a făcut niște modificări anul trecut și acum nimeni nu-și mai poate da seama care este regula prin care unele colete externe sunt trimise la oficiul poștal de care aparții, iar altele la vamă.

2) În Lidl se găsește unul dintre cele mai bune vinuri din lume.

Vinul încă se găsește la anumite magazine Lidl. Am primit poze pe Facebook de la foarte mulți prieteni care l-au cumpărat.

3) Recomandări de filme pe Netflix Romania?

Un exemplu de articol în care eu cer ajutorul cititorilor. Din păcate am lăsat-o mai moale cu Netflix-ul. Mi se pare că dacă nu vrei să te uiți la seriale sau la documentare, nu prea ai filme noi la dispoziție.

4) Am fost la deschiderea Taco Bell România și am gustat câteva preparate din meniu

Articolul de la deschiderea Taco Bell România. Mă așteptam să fie foarte citit, pentru că interesul publicului a fost enorm.

5) Un startup vinde online mașini second hand, pe care le poți returna în 10 zile dacă nu îți plac

A trecut un an și băieții de la OWT Garage se pare că o duc bine. Ideea este bună, dar contează foarte mult și cum au pus-o în practică.

6) Am comandat de la Burger și Scoici

Am comandat cu entuziasm de la Burger și Scoici, de vreo 3-4 ori, până când nu au mai acceptat comenzi din Sectorul 1. Ce să zic, mi-au frânt inima.

7) Cum poți căuta în SEAP, ca să vezi cum cheltuie banii primăria ta

Un articol care este pe cale să devină semi-inutil. Citeam că deputații au propus un proiect de lege prin care achizițiile mai mici de o anumită sumă să nu mai trebuiască detaliate în SEAP.

8) Două mârlănii de la Taxify în aceeași seară

Întâmplarea mea cu Alin de la Taxify. Între timp m-am convins că am greșit la ultima supoziție. Codul a fost valabil la următoarea cursă. Însă tot nu îmi explic cum de au dispărut toți șoferii în momentul în care l-am introdus.

9) De unde să citești și de unde să nu citești știri în România

Un articol în care cineva de pe Reddit a făcut o clasificare a surselor de știri din România. Este în continuare de actualite.

10) Mi-e milă de locuitorii din Drumul Taberei

Probabil sunt mulți oameni care au rezonat cu mila mea pentru cei din Drumul Taberei. Amuzant sau nu, am trecut pe acea străduță la două săptămâni după ce am scris articolul și era proaspăt asfaltată.

În 2018 mi-am propus să scriu mai multe articole utile. Vreau ca cititorii să simtă că primesc ceva în timp ce le citesc. În același timp, mă voi abține de la tot felul de articole negativiste, sunt deja destule site-uri care “oferă” asta.

Vă mulțumesc că le-ați citit. Dacă vreți să păstrăm legătura și în 2018, puteți da un like paginii de Facebook, sau vă puteți abona la newsletter, prin formularul de mai jos:



Ziua în care doriți să primiți mailul

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: