Cele mai citite articole de anul trecut și ce urmează în 2015

By | January 5, 2015

Mă simțeam un pic vinovat că nu am pregătit un articol pentru 31 decembrie sau pentru prima zi din 2015 în care să vă urez cele cuvenite. Dar m-am gândit că oricum erați ocupați cu altceva. Așa că am așteptat să se facă luni, să luați toți loc în bănci, să ne suflecăm mânecile și să începem în forță noul an.

În primul rând vreau să vă mulțumesc că ați mai oprit și pe la mine pe blog din când în când. Dacă în 2013 credeam că am cam făcut tot ce este de făcut pe blog, în 2014 a fost un an în care și eu m-am uimit pe mine. În primul rând, nu mă așteptam să reușesc să scriu câte un articol zilnic. Dacă în 2013 scriam în principiu de la mine de acasă, în 2014 am scris de peste tot.

WordPress spune că am scris 447 articole în 2014, ajungând la un total de 1.269 articole pe blog. Iată un top cu cele mai populare 10 articole scrise în 2014:

1. Topul aplicațiilor Android pentru 2014.

2. Review-ul lui A5 Quad de la Allview.

3. Pozele cu noile garnituri de metrouri.

4. “Review-ul” tabletei de 100 lei de la eMAG.

5. Ofetele și abonamentele Telekom – chiar în ziua lansării.

6. Review-ul tabletei Viva H10 HD de la Allview.

7. Review-ul lui Alcatel One Touch Pop C7.

8. Din interiorul trenurilor noi de la Softronic.

9. Review-ul lui LG Flex.

10. ServSkills s-a transformat în Depanero.

Şi nu am inclus aici concursurile sau articolele “sezoniere”, căci altfel articolul de Black Friday este campion absolut. Mi s-au mai părut apreciate la momentul respectiv și articolele despre facultatea din inerție sau săptămâna restaurantelor.

În ceea ce privește cititorii, ridic o bere pentru cei care și-au dat cu părerea cel mai des:

cititori

 

Pentru 2015 am o dorință destul de simplă: să scriu în continuare pe blog. O să încerc să vă dau zilnic motive să ne întâlnim aici. Dar n-o să mai insist cu articole atunci când simt că nu este un moment oportun. Deocamdată am idei de articole pentru încă doi ani. De prin octombrie n-am mai apucat să fac un review la un gadget adevărat. Şi mi-am tot cumpărat chestii interesante, așa că am o tonă de muncit 🙂

Vouă vă urez un an plin de alegeri inspirate, cu multă distracție, cu multe locuri noi descoperite atât din țară cât și de afară, cu cei dragi mereu aproape și cu mult optimism. Să privim în sus mai des în 2015.

Am vorbit prea mult, mă opresc. Mulțumesc din nou.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: