Centru de închiriere trotinete electrice în București

By | June 6, 2018

Iată o idee pe care eu unul o așteptam: un centru de închiriere trotinete electrice în București. Mi se pare o afacere bună mai ales pentru cei care vor să testeze o zi-două o astfel de trotinetă înainte să o cumpere. Sau care pur și simplu să se plimbe o zi, un week-end sau o săptămână cu ea.

Centrul se numește Joyor Rent Hub, este în interiorul cafenelei Black Habit, de pe Calea Griviței nr. 77, și oferă spre închiriat trotinete electrice Joyor și Kult77, de la shop-ul Namstare. Prețurile pornesc de la 80 de lei pe zi pentru modelul Joyor Unico X5s, 210 lei pentru un week-end, și ajung la 450 lei pentru o săptămână întreagă. Mai multe prețuri și detalii găsiți aici.

centru de închiriere trotinete electrice în București

Am mai căutat în trecut centre de închiriat trotinete electrice în București, însă până acum nu am dat decât de afaceri dubioase care nu aveau o adresă fizică, ci doar un număr de telefon de contact. Joyor Rent Hub pare ce trebuie. M-aș bucura ca cei de la Namstare să mai deschidă o locație, undeva mai aproape de Pipera. Nu de alta, dar Calea Griviței nu mi se pare foarte accesibilă.

Ca să fiu sincer, mie mi-ar plăcea să existe prin oraș centre de închiriat trotinete electrice așa cum există centre pentru închiriat biciclete. Le-aș folosi și pe cele de biciclete, însă nu prea-mi vine să pedalez în cămașă până la o întâlnire. Cu trotineta aș elimina acest inconvenient.

Cel mai probabil voi ajunge să-mi cumpăr una, însă până acum nu am făcut nimic în acest sens pentru că nu am avut timp să mă documentez.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Centru de închiriere trotinete electrice în București

  1. Vlad

    Prima oara m-am entuziasmat. Pe urma am vazut pretul. Mai bine cumpar direct :))

    Reply
    1. Revo Post author

      M-am uitat și eu și cam așa sunt prețurile. Din cauza asta ziceam că aș fi vrut și închiriere cu ora 🙂

  2. Ciprian

    Marius, mi-am luat eu modelul de la Xiaomi M365. Am mers in 3 zile 50 de km si ma simt genial. Eu mi-am luat-o pentru ca am ajuns rau cu nervii la volan. Este mai complicat cu dus copilul la gradinita pe bicicleta/praf/trafic. Asa ca o duc pe cea mica, las masina prin zona Obor si de acolo electric rulz.
    Daca reusim sa ne sincronizam si ai timp, ti-o las pentru un review.
    Eu am prins-o cu o reducere pe Gearbest, 399$, plata cu Revolut, win win :).

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu trebuie să ne sincronizăm. Trimit eu băieții să te aștepte la Obor într-o dimineață :))

Spune-ți și tu părerea: