Chestia cu protestele în Piața Unirii

By | September 16, 2013

Niciodată n-o să înțeleg de ce protestele se fac în Piața Universității. E locația mai ieftină? (glumă). E mai aproape de centrul vechi? Se ia aprobare mai ușor? Care-i treaba?!

Vrei să îți faci mesajul auzit? Față de cine? Față noi ceilalți? Noi îl știm deja. Vrei să te faci auzit? Du-te în fața parlamentului, în fața guvernului. Că ei nu vor să înțeleagă. Ei se fac că nu aud. Fă-i să le fie frică să intre și să iasă acolo.

Altfel știți ce se întâmplă? Voi protestați aici, ăia trec cu mașinile prin spatele vostru, intră-n parlament și discută între ei: “Pe unde ai venit, pe la Universitate ? / Nu, pe parte-ailaltă, că iar au ieșit fraierii ăia la plimbare”.

Iar cineva care trebuie să treacă cu mașina prin zonă și nu poate să treacă de voi, sigur nu se va solidariza cu voi. Vă va înjura printre dinți și va ocoli. Nu așa îl câștigați de partea voastră.

proteste

foto

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Chestia cu protestele în Piața Unirii

  1. Viorel Tecla

    Este vorba de semnificatia locului, este km 0 …e vb de legatura pietei cu revolutia din 89….si nu in ultimul rand ca daca intervin jandarmi ai multe opțiuni pe care strada sa fugi….hehehe

    Reply

Spune-ți și tu părerea: