Chiricheș a dat un gol frumos aseară

By | December 5, 2013

Nu știu dacă sunteți la curent cu progresul lui Chiricheș la Tottenham dar e foarte apreciat acolo.  Când s-a concretizat transferul, Vlad a spus doar că știe că este deficitar la jocul aerian și vine în Premier League ca să și-l îmbunătățească. Un pic diferit față de standardul: “știu că voi face diferența, voi da totul pe teren”.

Din ce am văzut eu, doar din video-uri pe Youtube, antrenorul îi dă foarte multă libertate. Mai tot timpul iese cu mingea la picior din apărare. Aseară Vlad a marcat primul său gol la Tottenham. Un șut de la 30 de metri care demonstrează că golul din meciul cu Ajax nu a fost o coincidență.

[youtube=http://youtu.be/InAlCF3UHVw]

Și asta nu e tot. În meciul cu Sheriff Tiraspol a salvat un gol ca și făcut și a făcut o demonstrație tehnică atât de frumoasă încât cineva a postat gif-ul pe 9gag. Aici găsiți .gif-ul și mai jos este un video la rezoluție bună care pornește fix de la faza cu pricina:

[youtube=http://youtu.be/jHbU169qBvw?t=1m25s]

Au apărut foarte multe filmulețe fan made pe Youtube iar fanii Tottenham sunt destul de entuziasmați în legătură cu transferul lui. Eu cred că o să mă uit mai des la meciurile în care este titular.

Sursă foto este aici iar aricolul este inspirat de tweet-urile lui Mircea Meșter de aseară.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Chiricheș a dat un gol frumos aseară

  1. Yamasha

    bravo lui. caracterul omului se vede si in joc.
    ar trebui sa mai avem si noi un lider… mutu, chivu au imbatranit.

    Reply
    1. revo Post author

      Eh, Chivu a fost băiat deștept. A îmbătrânit intenționat din cauza mârlăniei de la Națională.

Spune-ți și tu părerea: