Clingo este suportul auto de telefon la care m-am oprit

By | February 12, 2015

Am încercat tot felul de suporturi auto pentru telefon în ultimul timp, majoritatea cumpărate până în 5$, de la chinezii de pe eBay. Căutam ceva care să se monteze pe parbriz și cu care să filmez în trafic. Până la urmă mi-am cumpărat un Clingo de care sunt foarte mulțumit.

clingo-1

Eu am și o situație aparte, telefonul meu este foarte mare și greu, deci suporturile obișnuite nu sunt tocmai potrivite. Nici cu Clingo nu poți face filme artistice cu telefonul în parbriz pentru că filmarea iese un pic mișcată. Dar în cazul unei probleme, toate detaliile (culoarea semaforului, număr de înmatriculare) sunt vizibile. Sunt convins că rezultatele ar fi mai bune cu un telefon mai mic.

Clingo are o suprafață foarte lipicioasă pe care se fixează telefonul și care funcționează de minune. În primă instanță s-a lipit atât de tare încât îmi era frică să nu rămână literele de la “Samsung” pe suport după ce dezlipesc telefonul. Nu mi-a căzut decât de două ori telefonul din suport, pentru că nu l-am lipit eu cum trebuia. Lipiciul funcționează și la temperaturi scăzute, l-am spălat de 3 ori până acum și n-are nicio problemă.

clingo-3

În pachet vine cu o ventuză bună pentru parbriz și cu o bucată de adeziv de la 3M, în caz că vrei să-l montezi pe bord. Eu l-am cumpărat de la Ilex GSM și m-a costat la vremea respectivă sub 50 de lei, cu tot cu livrare din Craiova până aici. Dacă vreți ceva pentru parbriz dar nu Clingo, căutați un suport care să aibă un braț cât mai scurt, astfel se reduc vibrațiile.

UPDATE: Clingo a fost suportul perfect până când l-am lăsat în soare și s-a cam topit acea suprafață adezivă. După ce s-a topit rămâneau bucăți din ea pe telefon și am preferat să nu-l mai folosesc.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Clingo este suportul auto de telefon la care m-am oprit

  1. DNblog

    La XXL MEGA DISCOUNT am văzut exact același lucru, acuma nu mai rețin dacă era aceeași marcă și nici prețul! Însă nu ține atât de mult acest lucru. După un timp nu se mai lipește. Am văzut la ce era scos din cutie; mi-am pus telefonul și nu îl ținea chestia aia. Oricum, e interesantă invenția.

    Reply
    1. Mihai

      Ca să lipească din nou trebuie spălat. Dacă se așterne praful pe el nu mai are aderență.

Spune-ți și tu părerea: