Concurs cu o invitație la IMWORLD

By | October 7, 2014

IMWORLD este o conferință anuală în care sunt prezentatea noutățile din domenii precum digital & mobile marketing, servicii în cloud, aplicații și cel mai intereseant pentru noi: gadgeturi care pot fi testate.

A fost unul dintre cele mai mișto evenimente la carea am participat anul trecut și acolo am avut ocazia să mă joc cu: Google Glass, Note 3 și Galaxy Gear, Oculus Rift, Leap Motion și multe altele.

Anul acesta veți putea vedea smartphone-ul și tableta de la Mozilla, imprimante 3D, cerneala solidă de la Xerox, 3D doodler, Jawbone Up24, automatul de Bitcoins, drone profesionale, etc. Plus că fiecare brand serios din IT&C are stand acolo.

Din păcate eu nu pot ajunge, așa că ofer prin concurs o invitație pentru mâine și poimâine (8-9 oct). Ca să vă înscrieți trebuie să-mi lăsați un comentariu mai jos și să-mi spuneți ce gadget din valul nou vă atrage cel mai mult și de ce. Orice idee vă vine pe moment, chiar dacă pare amuzantă. Imprimante 3D, smartwatch-uri, drone invizibile, roboții de la Boston Dynamics care să vă facă sandwich-uri, orice, voi știți mai bine.

Anunț câștigătorul diseară la ora 21, ca să aveți timp să vă printați invitația până mâine.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Concurs cu o invitație la IMWORLD

  1. Ciprian

    Imprimantele 3D, de departe, sunt cea mai tare invenție din ultima perioadă. Cred ca toată lumea a avut la un moment dat un obiect căruia i s-a stricat o piesă care costă prea mult ca să merite reparația, pentru care nu mai există piese de schimb sau care au ieșit din producție. Încă nu au aflat gospodinele de ele, este prea simplu să topești niște ciocolată și să printezi un tort 🙂

    Reply
  2. revo Post author

    Felicitări Ciprian. A fost greu, dar dintre sutele de comentarii te-am ales pe tine.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: