Concurs: Jucați Starcraft 2 sau League of Legends? Vă dau un bilet pentru IeSF

By | October 31, 2013

IeSF (International eSports Federation) este o federație fondată în 2008 de către asociații eSports din 9 țări diferite. În fiecare an are loc câte un campionat iar anul acesta este primul an în care se ține în afara Coreei de Sud. De mâine 1 noiembrie, până duminică se va juca Starcraft II, League of Legends, Tekken Tag Tournament 2 și un joc despre care nu știu nimic: Alliance of Valiant Arms.

Poate nu știați, dar la acest campionat, “naționala” are în lot și două fete. Corina Lixandru (Naruu) va juca Starcraft II iar Elena Surdu (ellieGG) ne va reprezenta la Tekken. Așa ceva vreau să văd 🙂

În România, Campionatul Mondial de Sport Electronic este organizat de Computer Games iar Romtelecom este sponsor principal. Așa că eu am de dat o invitație pentru toate cele 3 zile ale evenimentului, din partea Romtelecom. Ca să intrați în posesia ei trebuie să îmi spuneți care este nickname-ul vostru la unul din jocurile de mai sus. Extragerea o fac prin random.org iar mâine dimineață vă anunț pe mail dacă ați câștigat.

Dacă vreți să cumpărați bilete, o puteți face de aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Concurs: Jucați Starcraft 2 sau League of Legends? Vă dau un bilet pentru IeSF

Spune-ți și tu părerea: