Concurs: lentile de contact de la Lensa.ro

By | January 9, 2014

Un prieten și-a făcut magazin online cu lentile de contact și vrem să vă dăm un premiu, pe ochi frumoși. Acum, eu nu știu prea multe despre lentilele de contact. Habar n-aveam că lumea își dorește atât de mult să-și schimbe culoarea ochilor, încât se poate face o afacere din asta.

Concursul cred că este potrivit atât pentru ele cât și pentru ei. În primul rând pentru bărbați. Pentru că puteți câștiga o pereche de lentile albastre (sau ce culoare vreți voi) și vă puteți îndeplini fantezia cu blonda cu ochii albaștri, în caz că momentan aveți doar blonda.

Iar pentru fete … știți cum e, azi se poartă ochii căprui, mâine ochii verzi. Mă gândesc că trebuie să le schimbi culoarea după tendințe (glumă).

Premiul oferit de Lensa.ro:

O pereche de lentile de contact la alegere (albastre, verzi, negre), o soluție de întreținere și un suport de lentile. Cu tot cu instrucțiuni de folosire și transport gratuit din partea lor.

Ce trebuie să faceți ?

  • Să fiti fan lensa pe facebook sivă abonați la newsletterul Lensa de aici.
  • Să dați like la revoblog.ro pe facebook.
  • Să îmi lăsați aici un comentariu în care să-mi spuneți ce culoare au ochii voștri.

La sfârșitul lunii voi alege prin tragere la sorți (random.org) câștigătorul. Rugămintea este ca atunci când lăsați comentariul să completați cu e-mailul pe care îl folosți în mod normal, ca să vă pot contacta după.

În rest, dacă vreți să vedeți lumea cu alți ochi, știți unde să vă duceți. Lensa are aviz de la ministerul sănătății și vă schimbă gratis produsul dacă vă răzgândiți. Sau vă dă banii înapoi în 30 de zile.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Concurs: lentile de contact de la Lensa.ro

Spune-ți și tu părerea: