Concursul lunii iunie pe revoblog.ro – sponsorizat de Lidl. Hai la Electric Castle!

By | June 15, 2017

UPDATE: Concursul s-a încheiat, câștigător este Sebastian Rebreanu (felicitări)! Aici puteți vedea filmarea cu “extragerea”. Dacă Sebastian nu confirmă până pe 29 iunie, premiul revine locului doi de pe listă.

V-am promis de luna trecută că vom avea două premii tari pentru concursul din luna iunie. Așa că împreună cu Lidl, ofer două invitații pentru acces general pe toată durata festivalului Electric Castle, cu tot cu camping.

Nu cred că Electric Castle mai are nevoie de vreo introducere, anul acesta va fi pe 12-16 iulie iar headlineri sunt deadmau5, Franz Ferdinand, Paul Van Dyk și Nero. Iar Lidl a pregătit pentru voi un Electric Kingdom, unde să faceți câte un pit stop între reprezentații.

Ca să intrați în posesia abonamentelor, am adaptat un pic concursul lunar al blogului. Pentru a putea participa, trebuie bineînțeles să fiți abonați la newsletter, dar acum am mai adăugat un mic task. Trebuie să dați share acestei postări și să includeți hashtag-ul #ElectricKingdom. Apoi postați aici un comentariul cu link-ul către share și asta este tot.




Pe 27 iunie fac extragerea cu ajutorul random.org. Verific dacă potențialul câștigător este abonat la newsletter și dacă a postat aici comentariul cu share-ul public. Dacă totul este în regulă, sunteți deja pe drum spre Electric Castle! 🙂

  • P.S: Câștigătorul concursului lunii mai este Georgescu Daniel, către care a plecat deja un mail.
  • Pentru că Daniel nu a răspuns în timp util, premiul merge către următor cititor extras, Diana Şandru.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

197 comentarii la “Concursul lunii iunie pe revoblog.ro – sponsorizat de Lidl. Hai la Electric Castle!

  1. Mimi Popescu

    https://www.facebook.com/dialog/share?app_id=140586622674265&display=popup&href=http%3A%2F%2Fwww.revoblog.ro%2Fconcursul-lunii-iunie-pe-revoblog-ro-sponsorizat-de-lidl-hai-la-electric-castle%2F%23.WU4Uit9BiIg.facebook&picture=&title=Concursul+lunii+iunie+pe+revoblog.ro+-+sponsorizat+de+Lidl.+Hai+la+Electric+Castle%21+%E2%8B%86+revoblog.ro&description=V-am+promis+de+luna+trecut%C4%83+c%C4%83+vom+avea+dou%C4%83+premii+tari+pentru+concursul+din+luna+iunie.+A%C5%9Fa+c%C4%83+%C3%AEmpreun%C4%83+cu+Lidl%2C+ofer+dou%C4%83+invita%C5%A3ii+pentru+acces+general+pe+toat%C4%83+durata+festivalului+Electric+Castle%2C+cu+tot+cu+camping.+Nu+cred+c%C4%83+Electric+Castle+mai+are+nevoie+de+vreo+introducere%2C+anul+acesta+va+fi+pe+12-16+iulie%E2%80%A6+%5B…%5D+%C2%BB&redirect_uri=http%3A%2F%2Fs7.addthis.com%2Fstatic%2Fthankyou.html

Comments are closed.