Cotroceni Kebab Update

By | April 19, 2012

Unul dintre cele mai citite posturi de pe blogul asta este despre Cotroceni Kebab. Am mancat azi de acolo “una mare cu de toate” si vad ca s-au schimbat lucrurile. Cand vreau sa mananc o shaorma e clar ca trebuie sa las mofturile deoparte. Dar azi am mancat cea mai proasta shaorma din viata mea. Maioneza din ea nu mi-a placut, rosiile aveau un gust care le trada ca nu sunt proaspete si ceapa era oxidata. Dar lucrul care m-a enervat cel mai tare a fost ca ingredientele din ea au fost mai mult reci decat calde.

Postul asta este doar pentru mine, ca sa ma hotarasc mai repede data viitoare cand mai am de ales intre Helin si Cotroceni Kebab.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Cotroceni Kebab Update

  1. cllau.cllau

    nu as vrea sa te contrazic sau sa le iau partea , dar eu mananc zilnic d acolo si shaorma si snitel si hamburger si nu mi s a intamplat niciodata sa mananc rosii cu gust invechit , maioneza cu gust ciudat sau ceapa oxidata..din contra salatele sunt schimbate din 5 in 5 minute si tot timpul au fost proaspete..maioneza cu usturoi este de vis si shaorma sincer nu am mancat o rece pana acum..si celelalte ingrediente e normal sa fie reci, doar nu mananci varza sau morcovul calde ..daca vrei sa mananci fara sa ai durere de stomac toata ziua te sfatuiesc sa nu treci foarte des pe la Helin , parerea mea.

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    Salut, eu am mancat exact in ziua deschiderii si de atunci am mai mancat de 4-5 ori (doar shaorma si snitel). Mi s-a parut ca progresiv i se strica gustul. Sigur nu mai are gustul de la inceput, atunci era cu adevarat de vis. Poate cu maioneza e o chestie de gust, mi se pare sintetica, o prefer pe cea mai “zemoasa” decat pe asta mai consistenta. Normal ca nu aveam pretentia ca varza sa fie calda, dar cartofii si carnea au fost cu indulgenta “călâi”. Cat despre durerea de burta … m-a durut si de la Helin , m-a durut si de la Cotroceni. Cred ca solutia e sa nu mai mananc shaorma :))

    Reply
  3. cllau.cllau

    ai dreptate..fiecare cu gusturile lui. mie imi place maioneza d acolo pt ca e facuta de ei si nu e cumparata din comert cu zeci de e-uri…poate o sa vada si ei comentariile si o sa incerce sa faca din nou ca shaorma de acolo sa fie de vis :)) oricum pana una alta eu nu o sa renunt la shaorma si la snitelul de acolo 😀 ce sa fac dk imi place shaorma a la Cotroceni :)) :X

    Reply
  4. ReVoLuTiOn Post author

    Oricum, de multumit pe toti nu o sa reuseaca. Dar chiar mi-a parut rau ca nu a fost pe masura asteptarilor ultima data cand am mancat.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: