Cum arată Tesla Model 3 după un impact frontal la 100 km/h

By | February 21, 2018

Un (fost) fericit posesor de Tesla Model 3, a intarat cu 100 km/h într-o altă mașină complet oprită. În mod normal, astfel de accidente sunt destul de grave și se lasă cu victime sau în cel mai bun caz, doar cu intervenția echipei de descarcerare. Din fericire, ambii pasageri au reușit să iasă pe picioare din mașină și să documenteze accidentul.

După cum se vede din fotografii, partea frontală a mașinii a fost complet distrusă. Lucru care nu este chiar surprinzător, având în vedere că Tesla nu are motor, ca mașinile clasice.

Singura problemă a fost din cauza consolei (tabletei) centrale de 15″, care s-a spart în urma impacturi, iar cioburile i-au produs câteva tăieturi pasagerului. Ca să fiu sincer, m-aș fi aștepat ca geamul acelei tablete să fie cumva securizat, ca în cazul prabrizului.

Altă problemă, un pic mai mică, a fost că după accident, șoferul nu a putut deschide torpedoul pentru a scoate actele mașinii. Acest lucru nu era posibil pentru că, ați ghicit, era comandat de acea tabletă care s-a spart. Probabil a fost nevoie de metoda “Becali vs Maybach” pentru a scoate actele de acolo.

Așa cum era de așteptat, Elon Musk a spus pe Twitter că va rezolva cele două probleme. Tableta va primi o folie care să țină cioburile pe loc în cazul unui accident, iar torpedoul se va deschide automat.

Știrea nu este nouă, am citit-o săptămâna trecută aici, însă cumva am rămas cu ideea în minte. De fiecare dată când citesc ceva despre Tesla am un impuls să zic că îmi voi strâge și eu bani pentru un Model 3, dar apoi îmi aduc aminte că trăiesc în România.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: