Cum iti dai seama ca o stire nu e importanta

By | December 15, 2011

Stiti deja ca de cativa ani buni nu ma mai uit la TV. Mai nou, nici stirile nu ma mai intereseaza. Fug de orice inseamna site de stiri. Daca vad pe undeva Breaking News pun mainile la ochi.  Singurele stiri care mai ajung la mine sunt cele din Jurnalul Național si din Adevărul. Si pentru ca sunt ocupat, citesc ziarul de obicei la o saptamana dupa ce-l cumpar. Zic sa nu-l arunc totusi fara sa-l citesc din respect pentru copacii care l-au produs (eu il cumpar pentru carti).

Din ambele ziare citesc aproximativ 2-3 stiri. Restul sunt de genul “Maine se decide soarta României in Summitul x”, “Decizie importanta maine in ceea ce priveste x”, “Maine aflam daca x sau y”, “Cea mai importanta decizie din ultimii 20 de ani va fi luata maine” … si as putea continua la nesfarsit. Un fel de “afla ce cunoscuta vedeta si-a spalat rufele in public”, varianta mai cizelata. Si citind eu stirile astea cu 1 saptamana intarziere …  ma bufneste un ras … Au fost cele mai importante chestii , s-au intamplat, a trecut o saptamana. S-a intamplat ceva iesit din comun ? Nu. M-au afectat cu ceva ? Nu. Au contat ? Nu. Oare din cauza ca vorbesc numai despre lucruri interesante se inchid ziarele astea unul dupa altul ? Dap.

Ce bine e sa traiesti in lumea ta, cu persoanele care conteaza pentru tine si mai ales, sa te concentrezi pe lucrurile care chiar merita atentie.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: