Cum iti insulta familia Pensiunea Julia din Sibiu

By | August 10, 2011

Si anul trecut si anul asta am cautat pe turist info cazare ieftina la Sibiu pentru artmania. Anul asta am gasit la Pensiunea Julia. Sa va explic un pic cum isi bat joc gazdele de tine.

Am rezervat cu 3 luni inainte 3 camere duble si una de 3 persoane. Rezervare la obraz, n-au cerut bani.

Acum 5 zile sunam sa intrebam daca totul e ok si daca tariful a ramas acelasi. Da e ok, 3 camere duble si una tripla  … de tarif nu stiu, ne suna ei sa ne spuna. Nu, nu ne suna.

Sunam azi. Le pare foarte rau dar au notat gresit (dupa 2 confirmari) si de fapt nu au decat 2 camere duble si una tripla. Se ofera sa ne bage la gramada, noi normal ca nu vrem. Promit ca incearca ei la alte pensiuni sa ne caute cazare si ne suna inapoi. Nu, nu ne suna. Ii sunam noi. Le pare rau, inca n-au gasit dar mai cauta si ne suna ei. Nu ne suna. Ii sunam noi, ne resping. Nu ne suna. Ma enervez si sun eu.

Rezervarea a facut-o un prieten, fire mult mai calma decat mine. Imi raspunde o tipa, ma recomand si ii spun numele pe care a fost facuta rezervarea. Ea mi-o paseaza la telefon probabil pe Julia probabil, caci nu mi-au spus nici una cum le cheama. Discutia a fost cam asa:

– Buna ziua, mai este nevoie sa repet ce i-am spus colegei deja?
– Nu.
– Pai bun, sun in legatura cu rezervarea aia problamatica.
– Da.
– Da si mai ce ? S-a rezolvat problema ?
– Nu.
(deja ma enervez)
– Pai si cand o sa se rezolve? Dupa ce o sa plecam noi?
– Nu o sa se rezolve.
-Adica asa ramane, nu ? Practic ne-ati mintit pana acum. V-ati batut joc de noi.
-Va rog sa nu mai vorbiti asa ca va inchid telefonul.
-Pai cum sa nu vorbesc asa ? Adica voi sunteti nesimtit si tot voi imi inchideti telefonul ?
-Domnule nu mai vorbi asa ca inchid.
– Ce sa nu vorbesc asa domnisoara. Crede-ti-ma ca sunt nervos si daca nu gasim o solutie sigur sa va fac reclama mult mai buna decat va faceti dumneavoastra.
(cam de aici nu am mai putut sa zic nimic)
– A, da? Fa tu reclama unde vrei. Ca asa sunteti toti. Nu stiti decat sa amenintati. Fa tu reclama unde vrei, la ma-ta si la tac-tu si la tot neamul tau.

Si a inchis.

Asta intelege Pensiunea Julia prin turism.Si tind sa generalizez. Asta inteleg sibienii prin turism. Caci si anul trecut am patit aceeasi chestie. De unde si nervii mei peste masura.

Apoi m-am uitat pe site si am mai gasit niste pareri de la alti turisti cum ca:

Nu s-au respectat/regasit informatiile de pe site: reducere 10% pentru 4 nopti

sau mai tare:

Camera era curata, Dar atentia la detalii? Perdeaua atirna din agatatori, lipseau unele sipci din parchet de la perete, patul nu prea comod (scartiia f. Tare) iar peste noapte cineva a incercat sa intre in camera noastra.

Dar acum sa ne indreptam atentia spre femeia cu care am vorbit la telefon. Incerc sa inteleg ce a scos la iveala vaditele urme de molestare. Durerea se simtea clar in glasul ei. Da, am vorbit dur cu ea, dar n-am folosit cuvinte triviale. Si incerc sa inteleg ce a vrut sa spuna prin “asa sunteti toti”. Oare se referea la alti turisti carora le-a dat teapa? Sau la barbatii ce i-au provocat deceptii? Nu pot sa-mi dau seama. Am ramas chiar cu ochii in gol cateva minute dupa ce mi-a inchis. Am fost miscat. Serios, chiar ma ingrijoreaza soarta ei. Poate cu un pic de ajutor nu mai trebuie sa treaca si alt turist prin ce am trecut eu.

In alta ordine de idei, daca treceti pe langa Casa Julia in urmatoarele 3-4 zile sa nu puneti mana pe zidul ei. S-ar putea sa o murdaresc. Si poate unele fete mai sensibile n-ar trebui sa citeasca ultima partea. Sau daca o fac, macar sa stie ca ma refer strict la reprezentanta speciei in cauza.

Si da, articolul asta contine cele mai jegoase keywords si toate prostiile seo la care m-am gandit.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cum iti insulta familia Pensiunea Julia din Sibiu

  1. Sam

    …esti destul de nedrept,”marusica”…chiar ticalos as putea spune..daca tot nu ai platit rezervare ce te superi atat???!! ce-ai cu casa de vrei sa o murdaresti?? poate tot asa ca tine au fost cei care au produs stricaciuni in camera (sipci lipsa,patul scartaia..) -nu-ti convine ceva :hasta la vista baby cauta in alt loc..ce te bagi tu in viata personala a femeii?? de unde stii tu ce se intampla in patul ei?,de ce o faci nesimtita? poate a mai avut clienti cu rezervare si nu s-au prezentat..culmea :ti-ai pus toti sibienii in cap..sa vedem daca ai si curaj sa le-o spui in fata ca nu au habar de turism cand ceri o camera!!
    Impertinenta si lipsa de respect (educatie,tact) este evidenta in dialog:”Da si mai ce ? S-a rezolvat problema ?”; “Adica voi sunteti nesimtit”…mai mult este doar varianta ta-cealalta parte nu a avut posibilitatea la replica..probabil dezgustata de “jegoase keywords si toate prostiile la care NU m-am gandit”…ce-ai fi vrut sa piarda ceva banuti in aceste momente de criza?? si daca tu nu veneai?? sau aveai un accident pe drum sau cand coborai scarile…rezervare nu ai platit..ce vina avea femeia??!! pe viitor plateste rezervare integral si sa vezi cum se rezolva problemele fara nervi!…ce zici??

    Reply

Spune-ți și tu părerea: