Cum operează mafiotul Sebastian Ghiță

By | April 5, 2016

Am găsit printre share-urile lui Alex un articol tare interesant despre modul în care operează neosecuristul Sebastian Ghiță, partronul România TV și mare boss în PSD. Este vorba despre votul privind cererea DNA de reținere și arestare a lui Ghiță:

În ziua votului, Ghiță Sebastian Aurelian a contactat, personal, deputații de la toate formațiunile politice și i-a rugat să nu voteze cererea, promițându-le direct sau lăsându-le să se înțeleagă că atunci când au nevoie, ușa televiziunii RTV le este deschisă, având în vedere și faptul că urmează două campanii electorale anul acesta. A fost de la sine înțeles că, în cazul unui vot în favoarea arestării observat, consecințele erau dezastruoase pentru cel în cauză” [sursa]

Pe lângă asta, pentru prima dată, Valeriu Zgonea a permis ca votul cu bile din Parlament să fie înregistrat cu camere video. Ca și cum cineva ar pune un GoPro în cabină atunci când votăm noi, pentru a vedea unde punem ștampila.

Poate nu-l știți pe Ghiță pentru că nu a ieșit așa de mult în față, dar el este omul de care ascultă și Ponta și Dragnea. Eu sunt un pic scârbit pentru că prin 2004, pe vremea când pe facturile Ultra PRO și Depozitul de Calculatoare apărea Asesoft ca furnizor, îl admiram un pic pentru ce a reușit să construiască. Fără să știu că era deja din 2002 trimis în judecată pentru un prejudiciu de 20 de miliarde de lei vechi adus statului român. Deh, internetul era mai lent atunci.

Îi urez pușcărie plăcută.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Cum operează mafiotul Sebastian Ghiță

  1. Marius

    Ai să fii uimit, dar și alții cărora le generăm noi link zilnic au facut-o la fel de rau. E sistemul creat de ei, pentru ei. 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Ştiu că la un momentdat a devenit acționar și la eMAG, dar dacă nu mă înșel, a fost pentru o perioadă relativ scurtă. În inocența mea, sper că n-a avut timp să facă nimic cangrenos pe acolo.

  2. Marius

    Ghici cine e furnizor pe IT, in marea majoritate, in Romania?! 🙂
    A fost actionar pana acum cativa ani…

    Reply
    1. Revo Post author

      Network One Distribution? Ştiu, Iulian Stanciu zicea că Ghiță a cumpărat doar acțiuni și nu s-a implicat în management. Acum na, adevărul e undeva la mijloc.

Spune-ți și tu părerea: